Ultima oră
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

EXCLUSIV VIDEO | Florin Răducioiu a taxat jucătorul din Superliga. ”Nu poţi să stai aşa”. Ce a remarcat fostul jucător

FC Argeș Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

FC ”U” Craiova a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Argeş, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului SuperLigii României. Duelul s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Golul doi marcat de olteni a fost cu semnul întrebării, din cauza lipsei de reacţie a portarului Straton la şutul lui Chiţu pe colţul lung. Execuţia atacantului a fost bună, dar portarul piteştenilor pare că a ”îngheţat” în momentul şutului.

Florin Răducioiu, aflat în studioul Fotbal Show, nu poate să înţeleagă de ce nu a încercat Straton să intervină la mingea şutată de Chiţu.

”Cred că trebuia să fie mult mai activ, să aibă un instinct. E adevărat mingea este plasată, dar nu poţi să stai aşa, întind un picior ca la handbal, întind o mână. Să nu stai pe vârfuri, să iei acea postură de portar”, a spus Florin Răducioiu, la Fotbal Show.

FC ”U” Craiova a învins la limită FC Argeş, scor 2-1. Chiţu a reuşit dubla

FC ”U” Craiova a dominat prima repriză, când a şi reuşit să înscrie de două ori, prin dubla atacantului Aurelian Chiţu. Atacantul oltenilor a deschis scorul în minutul 13, după o pasă primită de la Bauza, şi l-a majorat în minutul 31, când a fructificat pasa excelentă venită de la George Ganea.

După pauză piteştenii au revenit în joc, FC ”U” Craiova a redus din turaţie şi în minutul 59 Zebic a înscris cu o lovitură de cap, după cornerul executat de Calcan.

În minutul 77, Danny Henriques a primit un cartonaş roşu pentru un fault la Jobello, dar, după consultarea VAR, arbitrul Marian Barbu a decis să anuleze cartonaşul roşu pentru că faza plecase de la un ofsaid al lui Garita.

În minutul 90, Aurelian Chiţu a trimis în bara transversală, iar în minutul 90+6 fundaşul lui FC Argeş- Turda a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător la Bauza.

Astfel, meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1. FC ”U” Craiova a trecut pe primul loc în clasamentul play-out-ului, cu 35 de puncte, înaintea ultimei etape.

FC Argeş este pe poziţia a 9-a, penultima în clasament, cu 21 de puncte şi păstrează încă şanse de evitare a retrogradării directe şi de intrare la baraj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele