Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

EXCLUSIV VIDEO ǀ Florin Răducioiu, reacţie dură după ce Adrian Mititelu Jr. a sărit la bătaie: ”Nu poţi să te prezinţi într-un mod grobian, de needucat”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20991615/1/mititelu-jr-bataie.png

Au fost scene incredibile la Craiova, unde fiul lui Adrian Mititelu, Adrian Mititelu Jr., a sărit la bătaie, culmea, din cauza unui fan al propriei echipe care l-a enervat. La finalul confruntării cu UTA, scor 1-1, fiul patronului de la FC U Craiova a avut anumite schimburi de replici cu un suporter nervos, probabil, pe fondul rezultatelor şi evoluţiilor slabe ale echipei.

Atât de nervos a fost Adrian Mititelu Jr., încât a fost oprit cu greu de jandarmii care au liniştit spiritele în cele din urmă. Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au caracterizat în cuvinte dure ce s-a întâmplat, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, precizând că e inadmisibil ca astfel de secvenţe să aibă loc, mai ales din partea unui conducător de club.

E inadmisibil un asemenea comportament, chiar dacă ai fost provocat. Trebuie să ai control, reprezinţi o echipă de fotbal. Eşti fiul unui patron de fotbal, nu poţi să te prezinţi într-un mod grobian, de needucat! Îmi pare rău de ce s-a întâmplat! Imagini suburbane, care mă lasă... .

Inadmisibil aşa ceva, trebuie să dai exemplu, reprezinţi un oraş, e inadmisibil!”, a spus Florin Răducioiu, iar Viorel Moldovan şi-a spus şi el părerea:

Ce cuvinte aş putea avea? Sunt de acord cu Radu, nu se poate aşa ceva. Dar pe mine nu mă mai surprinde nimic. Poate exista situaţie de genul oriunde, şi în Franţa, dar mult mai greu de văzut. Eşti frustrat, eşti supărat, dar trebuie să te controlezi”.

Comentariile lui Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan 

FC U Craiova, 1-1 cu UTA 

FC U Craiova a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, cu formaţia arădeană UTA, scor 1-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 22-a din Superligă şi nu a beneficiat de VAR.

Gazdele au deschis scorul în minutul 22, prin Baeten, care a împins în plasă un balon trimis de Bauza. Postolachi a egalat pentru arădeni în minutul 72, când a primit de la Ubbink şi l-a învins pe Gurău cu un şut de la marginea careului.

Partida de la Craiova nu a beneficiat de sistemul VAR, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia electrică. A fost al 12-lea meci consecutiv fără victorie pentru UTA Arad, care are 20 de puncte şi este pe locul 15. FCU Craiova este pe poziţia a 10-a, cu 24 de puncte.

  • FC U CRAIOVA: Gurău - Negru, Duarte, Paramatti- Huyghebaert - Asamoah, Albu - Baeten, Bauza, Bahassa (Mascarenhas 87) - Chiţu (G. Ganea 73). ANTRENOR: Nicolo Napoli
  • UTA Arad: F.Iacob - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu (Chindriş 46) – Cascini (Anton 65), Ubbink, Batha – Stahl (Postolachi 57), Keşeru (Miloevic 65), Pop (Şteaua 85). ANTRENOR: Laszlo Balint

Rezumatul partidei FC U Craiova - UTA 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri