Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

EXCLUSIV VIDEO | Galamaz a povestit momentul în care s-a certat cu Petrescu: "Am urcat în autocar şi l-am înjurat şi eu!". Ce a urmat

Emisiuni Publicat pe 6 feb 2022
mail-share icon Email


George Galamaz (40 de ani) a povestit pe larg momentul în care, pe vremea când juca la Unirea Urziceni, a avut un conflict cu Dan Petrescu (53 de ani), unul în urma căruia i-a interzis antrenorului să-l mai înjure. A fost un moment "limită", dar care i-a cimentat relaţia fundaşului central cu antrenorul alături de care a scris istorie.
Sâmbătă seară, Dan Petrescu a fost surprins de camerele de luat vederi în timp ce-şi înjura un elev în timpul meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1, iar momentul l-a dus cu gândul pe Mihai Stoica la un episod petrecut în autocarul celor de la Unirea Urziceni, cu Galamaz şi acelaşi Petrescu în prim-plan. Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Galamaz a detaliat cearta cu Petrescu, dar a scos în evidenţă şi lucrurile bune care i-au urmat:
 
"MM a prezentat varianta light, uşoară. Eram într-un turneu în Scoţia, aveam un amical la baza lui Glasgow Rangers. Fiind amical, neffind multă lume pe acolo, am câştigat şi am avut cu toţii o evoluţie bună. Fiind linişte, l-am auzit pe Dan Petrescu înjurându-mă. Am rămas surprins, pentru că eu consideram că lucrurile funcţionau bine, conducând şi având o evoluţie bună. Poate am greşit vreo pasă, dar nu ceva flagrant, de aceea am rămas surprins. A fost o chestie banală.
 
Am auzit cum m-a înjurat. M-am oprit şi l-am întrebat <<pe mine m-ai înjurat?>> Da! Am continuat meciul, la sfârşit, după duşuri, am urcat în autocar şi, el stând pe bancheta din faţă şi băieţii pe locurile lor, am ţipat şi eu la el. I-am spus că mă poate înjura, dar nu de morţi. Şi l-am înjurat şi eu! Ne-am certat, el nu a mai spus nimic. Dar Dan Petrescu nu e un tip ranchiunos, a doua zi am discutat ca bărbaţii şi nu s-a mai întâmplat nimic. Am rămas surprins să mă înjure doar dintr-o fază banală.
 
După aceea, relaţia noastră a fost foarte bună. Ca dovadă că am funcţionat împreună, am rămas căpitanul şi am avut reultate bune. El e un antrenor care-şi vede interesul, eu mi-am văzut interesul şi ambii am avut de câştigat. Nu e ranchiunos, cred că nu mai are nimic începând de azi cu cel pe care l-a înjurat (n. red - la meciul U Craiova - CFR). Credeţi că mai stă el să se gândească, în tensiunea meciului, ăsta e Galamaz, ăsta e Bilaşco? Nu se poate controla pe teren, are momente când nu poate, dar cei care-l cunosct ştiu că e un tip coleric şi ştiu că e greu de controlat", a povestit expertul Fotbal Show, duminică seară, înainte de FCSB - FC U Craiova.
 
”N-o să-l înjure niciodată pe Deac. Eu am lucrat cu el. Se descarcă pe jucătorii despre care ştie că n-o să răspundă niciodată. Credeţi că l-a înjurat vreodată pe Maftei? Iar Galamaz i-a spus «Mister, te rog să nu mă mai înjuri, pentru că nu pot juca dacă mă înjuri». Şi nu l-a mai înjurat", a spus MM Stoica, sâmbătă, la Telekom Sport, când a văzut imaginile în care Petrescu  şi-a apostrofat unul dintre jucători.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele