Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul din Superliga, cerut la naţionala României. ”Sper să îl convingă pe Iordănescu să îl ia la EURO” + ”A evoluat senzaţional”

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21473773/1/farul-constanta-fc-u-craiova-superliga-superbet-26-01-2024.jpg

Farul Constanţa a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, în debutul etapei a 23-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ronaldo Deaconu în minutul 9, în urma unei faze în care acesta a trimis superb din marginea careului, chiar dacă era înconjurat de mai mulţi jucători.

Deaconu a fost adus de Hagi de la Korona Kielce, în această fereastră de transferuri din iarnă şi deja şi-a făcut simţită prezenţa la Farul, marcând în al doilea meci jucat în Superligă de la revenire.

Aflaţi în studio-ul Fotbal Show, Cătălin Berindean şi Răzvan Pleşca au vorbit despre jucătorul de 26 ani, iar jurnalistul a declarat că speră să încheie excelent la Farul, pentru a intra în calculele selecţionerului Edi Iordănescu, pentru EURO 2024.

Deaconu este un jucător care merită o soartă mai bun, eu sper să facă un sezon de primăvară bun, pentru că mi s-a părut tot timpul că ceva i-a lipsit, dar nu aş putea să spun ce. Sper să îl convingă pe Iordănescu să îl ia la EURO. Mi-ar plăcea să îl văd acolo!”, a declarat Cătălin Berindean, la Prima Sport.

Răzvan Pleşca, fost jucător la Gaz Metan Mediaş, a evidenţiat calităţile pe care le are mijlocaşul ofensiv şi i-a scos in evidenţă calităţile fostului său coleg.

”La Mediaş a evoluat senzaţional (n.r. Gaz Metan Mediaş), nu îi lipsea nimic! Avea deja într-un an şi jumătate vreo de 30 de assist-uri (n.r. avea 22 de pase de gol), mai avea puţin şi îl depăşea pe Eric, iar Eric a jucat mult mai multe meciuri.

Era un executant de lovituri libere şi de faze fixe senzaţional, un băiat foarte serios, întotdeanu era la sală, el face şi antrenamente suplimentare. Golul ăsta e o bijuterie (n.r. reuşita din partida cu FCU Craiova), cred că Deaconu şi Hagi sunt o combinaţie perfectă.”, a spus Răzvan Pleşca, în emisiunea Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele