Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV VIDEO | LPF a reacţionat! Regulamentul, pe punctul de a se schimba într-un mod radical

Sepsi OSK Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20998416/1/steee.jpg

A venit şi reacţia LPF după ceea ce s-a întâmplat la partida Sepsi – FC U Craiova! Justin Ştefan, secretar general al forului, a intervenit în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, şi a comentat secvenţele de la Sfântu Gheorghe. Acesta a afirmat că LPF are toleranţă zero faţă de astfel de momente, dar că pe viitor, indiferent de modul în care va fi judecat acest caz, trebuie revizuit regulamentul, dacă e cazul, pentru ca meciurile să nu mai fie suspendate.

Astfel, e posibil să apară detalii în regulament care să permită terminarea confruntărilor pe teren, dar Justin Ştefan nu a prezentat punctual ce idei ar putea să devină legi, astfel încât să nu mai avem contexte ca acesta de la Sfântu Gheorghe.

E o situaţie nefavorabilă pentru jucători, a explicat Ştefan, care a declarat că trebuie să se aibă în vedere faptul că echipele nu au vină directă pentru reacţiile fanilor şi că pe viitor pot fi acte de premeditare, aşa cum au apărut informaţii şi cu privire la duelul Sepsi – FC U Craiova, prezentate în exclusivitate de Prima Sport.

Astfel de scandări... LPF nu le tolerează, dar facem o diferenţă în ceea ce priveşte scandările şi această parte de scandal, pentru că la finalul zilei jucătorii nu sunt responsabili pentru scandări, iar jocurile trebuie să se termine pe teren. Trebuie să discutăm cu colegii de la FRF şi să vedem dacă putem implementa acţiuni graduale în astfel de cazuri.

Trebuie să respectăm munca jucătorilor, nu au vină pentru ceea ce se întâmplă pe stadion. Nimănui nu i-ar fi plăcut să ne trezim cu o astfel de situaţie. E un precedent periculos. Ce se întâmplă dacă există cineva care e rău intenţionat şi la un meci se deplasează, scandează şi se ajunge la un astfel de rezultat?

Se va judeca acest caz, dar trebuie să vedem ce vom face dacă se va repeta acest episod”, a spus Justin Ştefan, secretar general al LPF.

Au premeditat fanii echipei FC U Craiova incidentele?

Ipoteză incredibilă după Sepsi – FC U Craiova, partidă transmisă LIVE pe Prima Sport 2, oprită definitiv în prima repriză, din cauza scandărilor xenofobe. Conform informaţiilor jandarmeriei de la Sfântu Gheorghe oferite pentru Prima Sport, se pare că ultraşii oltenilor au premeditat totul, ca o mişcare împotriva conducerii clubului, contra familiei Mititelu mai exact.

Ultraşii, care nu au o relaţie foarte bună cu familia Mititelu, pe care o contestă de fiecare dată când au ocazia, au decis să facă rău şi echipei, doar din dorinţa de a se răzbuna, din motive ştiute doar de ei. Au scandat împotriva ungurilor în confruntarea cu Sepsi, chiar dacă în primă fază au fost avertizaţi să nu o facă, iar apoi duelul a fost suspendat.

Sunt şanse foarte, foarte mari ca FC U Craiova să piardă la ”masa verde”, scor 0-3. Reacţia lui Lucian Goian din emisiunea Fotbal Show:

Trebuie să verificăm aceste informaţii, dar dacă e adevărat, e ceva foarte grav! Stăteam şi mă gândeam dacă aceşti suporteri sunt mulţumiţi de ce au făcut. Echipa pe care o susţin a pierdut trei puncte.

Ce vină au suporterii Craiovei care nu au făcut deplasarea şi vor să asiste la următorul meci? Vor fi victime colaterale”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele