adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

EXCLUSIV VIDEO | Lucrurile nu sunt chiar aşa simple! Sepsi poate pierde şi ea la ”masa verde”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20998368/1/sepsi-2023-1.jpg

Partida dintre Sepsi şi FC U Craiova va fi decisă la comisii, după ce a fost oprită la mijlocul primei reprize, din cauza faptului că ultraşii olteni au lansat scandări xenofobe. E posibil, deşi după primele informaţii, anume că FC U Craiova va pierde la ”masa verde”, ca şi Sepsi să fie sancţionată cu eşec, cu 0-3 la comisii, dacă se va hotărâ că şi fanii gazdelor au răspuns cu aceeaşi monedă.

Într-o intervenţie telefonică în emisiunea Fotbal Show, Dan Dragoş Crăciun, fost arbitru FIFA, a explicat pas cu pas situaţia, dar, la prima vedere, la cum s-au desfăşurat acum lucrurile, judecând la cald, FC U Craiova va pierde confruntarea, iar Sepsi va primi cele trei puncte.

Însă, după ce vor fi analizate înregistrările video şi va fi judecat cazul, nu este exclus ca şi Sepsi să fie sancţionată cu acelaşi rezultat, 0-3.

Regulamentul e clar în aceste situaţii, foarte precis! Mai ales pentru că a fost un meci televizat şi sunt probe solide. Arbitrul Chivulete e un arbitru FIFA şi a aplicat regulamentul de ultimă oră. Se prevede că astfel de momente, de denigrare, să fie sancţionate în trei paşi, pe care Chivulete i-a respectat, iar în cele din urmă a suspendat meciul.

Va fi trimis raportul la comisii şi se va lua o decizie! Poate să fie pierderea jocului de către FC U Craiova, dar poate a fost şi o reacţie a celeilalte galerii, care vizează că ambele echipe vor pierde la masa verde!

Aşteptăm concluziile pe care le vor lua comisiile”, a declarat Dan Dragoş Crăciun, fost arbitru FIFA, în emisiunea Fotbal Show.

Ce s-a întâmplat în partida Sepsi – FC U Craiova, pas cu pas

Meciul Sepsi – FC U Craiova, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

În minutul 25, arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare. După zece minute, jucătorii au revenit pe teren, însă după doar câteva zeci de secunde partida a fost oprită definitiv de Chivulete.

Partida conta pentru etapa a 23-a a Superligii, iar acum va fi judecată la comisii, care vor acorda, probabil, victoria gazdelor, 3-0 la ”masa verde”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri