Ultima oră
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei

EXCLUSIV VIDEO | Mutarea lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid, analizată din mai multe unghiuri de Răzvan Pleşca. ”Riscă să îşi piardă locul de titular la EURO”

Rapid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21466951/1/moldovan.jpg

Horaţiu Moldovan va pleca la Atletico Madrid, după ce clubul spaniol i-a achitat clauza de 800.000 de euro şi s-a înţeles cu jucătorul.

Partida câştigată de Rapid cu 4-3 în faţa lui FCU Craiova, a fost cel mai probabil ultimul meci pentru Horaţiu Moldovan în tricoul giuleştenilor, înainte de plecarea la clubul madrilen.

Echipa antrenată de Diego Simeone va rămâne fără portar de rezervă după plecarea lui Ivo Grbic în Premier League, iar Horaţiu Moldovan a fost transferat pentru a-i fi rezervă lui Oblak, cel mai probabil.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Răzvan Pleşca a atins trei puncte importate în cazul plecării lui Horaţiu Moldovan la unul dintre granzii Spaniei.

(n.r. Crezi că Atletico îl va împrumuta pe Horaţiu Moldovan?) În primă fază cred că va rămâne al doilea portar la Atletico Madrid, şase luni sau poate un an şi jumătate, abia apoi să fie împrumutat. Ei tocmai şi-au vândut portarul de rezervă în Anglia, aşa că nu au alt portar de rezervă.

Sunt trei întrebări care se nasc din acest transfer. Dacă Rapidul a obţinut prea puţini bani, eu zic că nu, e un transfer bun. 800.000 de euro pentru un portar din România care nici măcar nu a jucat în cupele europene e un preţ bun, nu ar trebui să se plângă.

A doua şi cea mai importantă întrebare este: cum va fi afectată naţionala la EURO? Riscă să îşi piardă locul de titular la EURO, dar e Atletico Madrid şi să fim sincer, o prezenţă la EURO, nu e ca o prezenţă la Campionatul Mondial din anii 90, nu te face erou în ţară.

Şi a treia întrebare este: pe cine va duce Rapidul în locul lui? Pentru că au fost refuzaţi de Poli Iaşi, în privinţa lui Silviu Lung. Eu l-aş vedea pe Zima, de la Petrolul”, a declarat Răzvan Pleşca, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele