Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV VIDEO ǀ ”Nu ştiu dacă avea tot echipamentul la el”. Situaţia lui Raul Silva, surprins cu telefonul în mână în FC Botoşani – U. Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20991505/1/raul-silva.png

Universitatea Craiova a venit cu precizări în privinţa lui Raul Silva, surprins că stătea pe telefon în partida cu FC Botoşani, pierdută de olteni cu scorul de 0-1. Clubul din Bănie a intervenit prin preşedintele Sorin Cârţu, acesta declarând că situaţia lui Silva a fost una complicată de la bun început, dar că nu acceptă un astfel de episod, de indisciplină.

Sorin Cârţu a intrat în direct în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 2, şi a dezvăluit că Silva va fi pedepsit în urma unei decizii luate la nivel intern, în urma unor discuţii pe care stafful tehnic le va avea cu conducerea.

Însă, se pare că Raul Silva, deşi a fost trecut pe banca de rezerve de Eugen Neagoe, nu ar fi intrat pe teren indiferent de ceea ce s-ar fi întâmplat, pentru că era accidentat.

Cârţu a dezvăluit în emisiunea Fotbal Show că jucătorul nu a avut nici tot echipamentul de meci la el:

O să discutăm situaţia, cred că e vorba de Silva, după câte am văzut în filmare. E inacceptabil aşa ceva, vom vedea ce vom face în cadrul clubului, în cadrul echipei. El era trecut pe banca de rezerve pentru că apucasem să plecăm cu el, dar era accidentat, nu avea cum să intre.

Avea glezna umflată, nu era luat în calcul, nu urma să înlocuiască vreun jucător. El ştia că nu va juca, absolut! Nu ştiu dacă a avut tot echipamentul cu el. Nici echipamentul de joc nu ştiu dacă îl avea, nu avea cum să intre, avea glezna umflată. Nici cu Hermannstadt nu ştim dacă va juca”.

Intervenţia lui Sorin Cârţu din emisiunea Fotbal Show 

Raul Silva, două goluri pentru U. Craiova 

Raul Silva (33 de ani) a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova în vara trecută. Fundaşul portughez a semnat un contract pe doi ani cu formaţia pregătită la acel moment de Laszlo Balint.

Fundaşul central a aparţinut de Maritimo, dar stagiunea trecută a evoluat sub formă de împrumut la Estoril, pentru care a bifat 19 partide în toate competiţiile.

Atletico Paranaense, Remo Sport Recife, Arapongas, Criciuma, Londrina, Paysandu, Figueirense şi Caeara sunt echipele pentru care a jucat fundaşul în Brazilia. În Portugalia, a jucat la Maritimo, Braga şi Estoril.

În acest sezon, pentru U. Craiova, fundaşul a jucat 17 meciuri şi a marcat de două ori.

 

mail-share icon Email
viewscnt