Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

EXCLUSIV VIDEO | Oficialul formaţiei din Superliga, dezamăgit de modul în care se prezintă echipa în acest moment. ”Uite pe ce loc suntem!”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21520605/1/fcu-1948-craiova-fotbal-club-sa-sc-dinamo-1948-sa-superliga-superbet-02-02-2024-1.jpg

Marcel Puşcaş a fost dezamăgit după ce FCU Craiova a înregistrat o nouă înfrângere în campionat, în derby-ul cu Universitatea Craiova.

  • Universitatea Craiova a întrecut duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, în ultima etapă a sezonului regular.

FCU Craiova a încheiat sezonul regular pe locul 13, poziţie ce duce la barajul pentru salvarea de la retrogradare, dar a avut un an 2024 dezastruos, cu 7 înfrîngeri, un egal şi o victorie în Superliga.

Preşedintele oltenilor, Marcel Puşcaş, s-a arătat dezamăgit de felul în care arată lucrurile în acest moment la FCU Craiova. Acesta a vorbit în emisiunea Fantaik Superliga despre echipele care se bat la retrogradare în acest sezon.

”După clasament e un semnal de alarmă (n.r. retrogradare). Sper să nu ajungem acolo. Botoşani e greu să-şi revină, dar nu imposibil. Dinamo a avut un start bun de an, va fi o nucă foarte tare pentru toate echipele din play-out, Oţelul e cu Dorinel în frunte. Voluntari nu are un lot rău. Are jucători cu mare experienţă.

Uite pe ce loc suntem! Nu ştiu dacă pericolul e real, dar nu suntem într-o situaţie bună. Să zicem că şi asta contează pentru orgoliu şi suporteri (n.r. eşec cu U Craiova). Noi avem obiective diferite. Ei tot timpul au avut obiectiv câştigarea campionatului. Au fost greşeli individuale, nu poţi să spui că ne-am prezentat rău”, a spus Marcel Puşcaş, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri