Ultima oră
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol” EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol”
Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor" Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor"
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”
Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV VIDEO | Oficialul FRF, contrazis după declarţia curajoasă. „Eu nu cred că nu se aştepta nimeni”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21625131/1/romania-liechtenstein-amical-7-06-2024-1.jpg

Naţionala României a ajuns în Germania şi se pregăteşte de debutul la EURO 2024, de pe 17 iunie cu Ucraina.

Unul dintre oficialii FRF care a avut un discurs pozitiv la plecarea din ţară a fost Mihai Stoichiţă. Directorul tehnic a declarat că e sigur de faptul că naţionala României va face o figură frumoasă şi va ieşi din grupe, ba chiar a mers şi mai departe, făcând apel la performanţa României de la Campionatul Mondial din 1994.

Aflat în studio-ul Fotbal Show, Adrian Falub a comentat discursul lui Mihai Stoichiţă şi l-a contrazis pe oficialul FRF. Antrenorul consideră că performanţa Generaţiei de Aur la Campionatul Mondial din 1994 nu a fost o surpriză, dar o calificare a echipei actuale ar reprezenta una.

„Eu nu cred că nu se aştepta nimeni la mondialul din '94, ce fotbalişti aveam noi atunci. Atunci când ai Hagi, Popescu, Belodedici, Dorinel Munteanu, Ilie Dumitrescu, Răducioiu, nu te aştepţi să baţi un meci sau două meciuri într-o grupă de Mondiale?! Columbiei şi Argentinei le era greu să joace contra noastră.

Acum, noi ne-am dori (n.r. să ne calificăm din grupa de EURO), că suntem suporteri ai echipei naţionale, dar teoretic Ucraina şi Belgia au lot peste noi, iar cu Slovacia suntem echilibraţi. După părerea mea ar fi o surpriză plăcută să ieşim din grupe şi ar fi o performanţă foarte bună”, a declarat Adrian Falub, la Prima Sport.

Ce a declarat Mihai Stoichiţă la plecarea naţionalei României în Germania

„Vrem să trecem de grupe, apoi orice este posibil. Cine se gândea înainte de Campionatul Mondial din 1994 că vom ajunge în sferturile de finală? Într-adevăr, atunci aveam mai mulţi jucători la echipe importante din Europa, însă acum avem un efectiv tânăr, chiar cred că avem una dintre cele mai tinere echipe de la acest european.

Cred că jucătorii noştri urmează să joace pentru echipe importante din continent. Asta cred eu că este diferenţa: existau jucători deja consacraţi. Plecăm cu gânduri bune, speranţele sunt mari, la fel şi aşteptările mele, nu mă iau după ultimele două meciuri”, a declarat Mihai Stoichiţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri