Ultima oră
Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros
Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB Discursul de bun-simţ, demn de un profesionist, al lui Joonas Tamm după despărţirea de FCSB
BREAKING NEWS ǀ Cine sunt fotbaliştii de la Farul, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova convocaţi de Edward Iordănescu BREAKING NEWS ǀ Cine sunt fotbaliştii de la Farul, FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova convocaţi de Edward Iordănescu

EXCLUSIV VIDEO | Păreri contrare în cazul golului anulat lui UTA. ”Hai să fim serioşi, nu e baschet, e fotbal” / ”Sunt de părere că este fault”

Cupa României Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 apr 2023
mail-share icon Email

”U” Cluj s-a impus cu 1-0 în faţa lui UTA şi va disputa finala Cupei Românei contra lui Sepsi.

Una dintre fazele controversate ale acestui duel din Cupă a fost anularea golului marcat de arădeni în prima repriză, reuşita lui Postolachi nefiind validată ca urmare a consultării sistemului VAR. Motivul a fost un presupus fault pe care atacantul lui UTA l-a făcut înainte să intre în careu.

În studio-ul Fotbal Show faza a fost atent analizată, dar doi dintre analişti au avut păreri contrare. Adrian Cristea e de părere că nu poate fi considerat fault contactul dintre Miron şi Postolachi, dar Răzvan Pleşca acordă circumstanţe deciziei finale, spunând că genul acesta de faze se sancţionează la VAR.

”Ce a fost aici că nu îmi dau seama? Pentru ce s-a dat fault în atac?! Nu a mâncat la prânz Miron, lipsă de calciu. Nu se vede nimic! Hai să fim serioşi că nu e nimic, nu e baschet, e fotbal”, a spus Adrian Cristea la Fotbal Show.

”Dacă am vrut VAR, avem VAR! Aşa că aici s-a dat fault. Eu sunt de părere că este fault, e o uşoară dezechilibrare, dar care îl împiedică pe Miron să joace mingea”, a explicat Răzvan Pleşca, în cadrul emisiunii de pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele