Ultima oră
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Echipele de start
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat

EXCLUSIV VIDEO | Penalty neacordat în FC Argeş - Farul! Specialistul, verdict ferm

Superliga Publicat pe 12 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21016124/1/farul-fc-arges-1.png

O fază interesantă s-a petrecut în minutul 83 al confruntării dintre FC Argeş şi Farul, transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Mateus Criciuma a fost faultat clar de Brendon Lucas în careul piteştenilor, a fost lovit în picior, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Nici măcar VAR-ul nu a intervenit, iar Lucian Goian e convins că a fost o mare eroare.

Goian, fost fundaş în prima ligă din România, acum specialist Prima Sport, a declarat că decizia corectă era lovitură de la 11 metri. Dat fiind faptul că faza a avut loc în minutul 83, dacă echipa lui Gică Hagi ar fi putut câştiga confruntarea, terminată la egalitate în cele din urmă, scor 0-0.

Mi se pare o decizie ciudată! Din ce am văzut pe reluări, e clar că e lovit jucătorul Farului. Jucătorul de la Argeş nu dă în balon, dar se acordă corner. E clar că a greşit arbitrul.

Poţi să zici că e fault în atac, că atacantul a pus piciorul în faţa fundaşului, dar poţi să interpretezi că a fost penalty, că fundaşul loveşte. Corner nu e, clar”, a spus Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Farul, remiză cu FC Argeş, 0-0 

FC Argeş a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 25-a din Superligă.

Farul Constanţa nu a reuşit să se impună la Piteşti şi nu a profitat de pasul greşit al echipei CFR Cluj, pentru a se distanţa în clasament. Constănţenii rămân pe primul loc al clasamentului, cu 52 de puncte, find urmaţi în clasament de CFR Cluj, cu 50 de puncte. FC Argeş este pe locul 12, cu 25 de puncte.

  • FC ARGEŞ: Straton - Turda, M. Constantin (Brendon 46), Zebic, Rizzi - Meza Colli (Boubacar Hanne 87), Njike - Tofan, Bassong (Bertrand 73), G. Creţu (Moisie 87) – Garita. ANTRENOR: Marius Croitoru
  • FARUL: Aioani - Kiki, Lariue, M.Popescu, Borza (Sîrbu 56) - Artean, Băluţă, Grameni (Nedelcu 56) – Mazilu (Mateus Criciuma 56), Alibec (Sali 79), L. Munteanu (Morar 79). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele