adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

EXCLUSIV VIDEO | Răducioiu şi Popescu laudă un jucător din SuperLigă: "Îmi place foarte mult de el, e interesant!"

Rapid Publicat pe 4 feb 2023
mail-share icon Email


Marko Dugandzic e omul momentului în SuperLigă şi primeşte laude peste laude! Autor al unui al doilea hat-trick consecutiv pe Giuleşti în Rapid - FC Voluntari 4-1, vârful croat e apreciat de Florin Răducioiu şi Gică Popescu.
 
După trei reuşite în poarta lui Sepsi în doar 14 minute, Dugandzic şi-a continuat seria şi cu FC Voluntari, iar cele şase goluri din ultimele două etape l-au transformat în liderul la zi al clasamentului golgheterilor SuperLigii, cu 15 goluri şi unul peste Compagno . În direct la Fotbal Show, Florin Răducioiu a avut doar cuvinte frumoase la adresa lui Dugandzic:
 
"Văd că băiatul ăsta începe să colecţioneze mingi după meci, începe să dea multe hat-trick-uri şi face o colecţie frumoasă. Îmi place de el, face lucrul cel mai important: înscrie goluri. Aparent azi a fost simplu, dar meciurile acestea devin complicate dacă nu le faci simple. El e întotdeauna la locul potrivit. Îmi place foarte mult de el, ştie să dea goluri. Într-adevăr, echipa joacă pentru el şi a întâlnit o echipă slabă, care i-a lăsat Rapidului iniţiativa de o manieră ruşinoasă. Dugandzic e un jucător foarte interesant, cred că nu se va opri aici şi va deveni golgheterul SuperLigii. Probabil la CFR nu a găsit echipa potrivită, e alt stil de joc. Dar şi la Rapid începe să fie presiune. Aici a găsit echipa pe al cărui stil se pliază, are mare încredere şi îmi imaginez că relaţia cu antrenorul e foarte bună. Bravo lui, felicitări!", a spus fostul mare atacant al Generaţiei de Aur.
 
Pentru Gică Popescu, principala calitate a lui Dugandzic e plasamentul, croatul intrând în aşa-numită perioadă de graţie a atacanţilor, în care se află de fiecare dată exact acolo unde e nevoie de el:
 
"Cel mai important şi cel mai dificil lucru pentru un atacant e să găsească poziţia ideală. Mingea l-a prins de trei ori unde trebuia. Pare simplu, dar el era acolo. Nu spun eu, o spunea Cruyff: cel mai important pentru un atacant e ca mingea să-l găsească în poziţia corectă. Iar el a fost acolo de trei ori!", a punctat "Baciul", la Fotbal Show.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele