Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

EXCLUSIV VIDEO ǀ Reacţia lui George Galamaz după ce a fost numit manager general al Academiei campioanei CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 22 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20785785/1/screenshot-32.png

George Galamaz, noul manager general al Academiei campioanei CFR Cluj, a oferit prima reacţie de la numirea sa într-o funcţie capitală atât pentru ”feroviari”, cât şi pentru fotbalul românesc.

Galamaz a recunoscut că pentru el va fi o experienţă nouă, chiar dacă a mai lucrat pe această ramură şi la FC Voluntari.

Fostul fundaş central al celor de la FCSB, Dinamo, Rapid sau Unirea Urziceni se bucură că îşi va desfăşura activitatea ajutând copiii, care reprezintă baza fotbalului românesc.

”Este ceva nou. Am mai lucrat şi la Voluntari, practic, pe această ramură, dar mă bucur că pot ajuta copiii, Academia, juniorii, pentru că aici e baza fotbalului românesc.”, a declarat George Galamaz, în exclusivitate pentru Prima Sport 2, invitat la emisiunea Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele