Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

EXCLUSIV VIDEO | Reacţie dură, după lovitura încasată de Aramaş în partida cu FCSB. ”Dacă ar fi fost accidentat un jucător din echipa adversă s-ar fi făcut atâta gălăgie!”

FC Voluntari Publicat pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

Unul dintre evenimentele nefericite ale partidei de FC Voluntari - FCSB, în care ”roş-albaştrii” s-au impus cu 2-1, a fost accidentarea gravă a lui Igor Armaş, suferită în urma unei lovituri dure venite din partea lui Edjouma.

Florentin Pandele, primarul Voluntariului, a comentat în exclusivitate la Prima Sport în urma fazei, la care centralul partidei a considerat că nu se impunea eliminarea jucătorului de la FCSB. Pandele a fost deranjat de decizia arbitrului şi mai apoi a celor din camera VAR, care nu l-au chemat pe Radu Petrescu să revadă faza, în urma căreia jucătorul ilfovenilor s-a ales cu răni grave.

”Am vorbit aseară cu Igor, mi-a spus că se simte bine şi îi mulţumeşte Bunului Dumnezeu că nu a păţit mai rău. Cred că nu mai este nevoie de niciun comentariu, cei care l-au văzut pe Igor în vestiar, accidentat atât la faţă, cât şi la umăr, pot să tragă concluziile de rigoare. Îmi puneam întrebarea dacă ar fi fost accidentat un jucător din echipa adversă, probabil că ar fi fost comentarii, s-ar fi făcut atâta gălăgie!

Ar trebui să spun acum că este bine să se ia măsuri, pentru că i se puteau întâmpla lucruri mult mai dificile lui Igor. L-aţi văzut cum s-a ridicat imediat de supărare pentru ceea ce i s-a întâmplat. Nu vreau să îi aduc acum acuze lui Edjouma 100% pentru ceea ce a făcut, dar cred că există un respect în teren, între jucători şi poate că ar fi fost mult mai bine să fie mai atent. Credeţi-mă că nu am încredere că se mai poate face ceva!”, a declarat Florentin Pandele, în exclusivitate la Fotbal Show.

Reacţia lui Armaş după faultul lui Edjouma asupra sa: ”Nu te duci în halul ăsta nici dacă ai un duşman în faţa ta”

Faultul a avut loc în minutul 82, când, la o fază în careul echipei FC Voluntari, Edjouma şi Armaş au intervenit la un balon, iar jucătorul bucureştenilor a ridicat piciorul foarte sus, lovindu-l pe Armaş în faţă şi zgârâindu-l pe umărul stâng. Arbitrul Radu Petrescu a acordat doar cartonaşul galben, iar faza nu a fost consultată la sistemul VAR.

”Nu-mi explic gestul lui. Putea să mă desfigureze. Nu ai cum să te duci în halul ăsta, nici dacă ai un duşman în faţa ta, dar noi suntem colegi în campionat, chiar nu îmi explic. A venit la mine după fault, dar eu nu prea mai vedeam, cred că şi-a cerut scuze. Radu Petrescu nu a vrut să vorbească, s-au dus colegii la el, stafful, dar nu a vrut să vorbească”, a declarat Igor Armaş după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele