Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV VIDEO | Se retrage Adrian Mititelu de la FCU Craiova? ”Este vorba de 20 de ani de patimă şi de suferinţă”. Decizia luată după meciul cu CFR Cluj

FC U Craiova 1948 Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21216402/1/mit.jpg

FCU Craiova a pierdut cu 1-0 în faţa CFR-ului, în barajul pentru ultimul loc ce duce în preliminariile Conference League. Clujenii sunt a patra echipă care va reprezenta România în cupele europene.

La capătul partidei, Adrian Mititelu a fost nemulţumit de maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs, după ce oltenii au avut doi jucători eliminaţi în acest meci. Patronul lui FCU Craiova a fost întrebat dacă se retrage din fotbal, după ceea ce s-a întâmplat în acest duel.

”Ce pot să fac acum? Este vorba de 20 de ani de patimă şi de suferinţă. La fotbal este vorba de suflet, pui suflet. Sunt zeci de mii de oameni care ţin cu echipa asta, nu este o chestiune care ţine numai de mine şi nu te poţi retrage oricând. Nu cred că vine cineva mâine şi cumpără echipa. O să încercăm să facem o echipă şi mai puternică, să jucăm şi în 10, şi în opt jucători, dar să câştigăm.

Am avut şi mai mulţi suporteri decât avem acum, dar s-au dus cu cealaltă echipă din Craiova, cu CSU”, a declarat Adrian Mititelu în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Vlad Achim îl distruge pe Istvan Kovacs: ”Măcel! Nu am fost lăsaţi să ajungem în Europa!”

Vlad Achim, mijlocaşul central al formaţiei FCU Craiova, a avut un discurs în care l-a desfiinţat pe arbitrul Istvan Kovacs, la finalul partidei pierdute de olteni, scor 1-0, cu CFR Cluj.

Achim l-a acuzat pe Kovacs că a făcut tot ce a putut ca să se asigure că CFR Cluj va juca în preliminariile Conference League şi pentru a o ”măcelări” pe FCU Craiova.

”A început cum ne aşteptam, faulturi în continuu pentru ei. Cornere nu voia să dea decât când dădeau ei mingea în cornere. Când a văzut că nu poate să ne oprească, a dat drumul la artileria grea: roşu, faulturi, l-a oprit pe Ganea când scăpa singur, penalty nedat! Totul numai pe invers cu scopul ştiut doar de dânsul. Pe Ganea l-a oprit când scăpa spre gol.

Bineînţeles, nu îl uităm nici pe domnul Chivulete. În seara asta a fost măcel, nu am avut nicio şansă. Atâtea faulturi aiurea acordate. A încercat cu chestii mici, şi când a văzut că nu se poate a trecut la lucruri mari. Era destul de târziu şi trebuia să ne oprească prin orice fel.

Asta este, nu am fost lăsaţi să ajungem în Europa! Sperăm ca anul viitor să intrăm fără meciuri de baraj. Dacă dăm iar de domnul Kovacs, ne luăm adio. Sperăm să nu ne mai întâlnim cu el!”, a declarat Vlad Achim, la finalul meciului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri