Ultima oră
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen

EXCLUSIV VIDEO | Secretul succesului de la Farul. ”Oameni buni, noi o spunem de 10 ani de zile în fiecare zi!”

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 28 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21211804/2/farul-constanta-fcsb-play-off-superliga-superbet-21-05-2023-1.jpg

Farul a câştigat titlul în România etapa trecută, după ce s-a impus cu 3-2 în faţa lui FCSB. Performanţa reuşită de echipa lui Gică Hagi este de lăudat, pentru că ”marinarii” se bazează în mare parte pe jucători extrem de tineri.

Gică Popescu a fost invitat în studio-ul Fotbal Show pentru a vorbi despre cum au trăit cei de la Farul acest sezon, în care la final au devenit echipa campioană României. Preşedintele Farului a explicat că secretul acestui succes a fost încrederea pe care Hagi le-a oferit-o de fiecare dată jucătorilor tineri şi îndeamnă mai multe cluburi din România să ia exemplul proiectului de la Constanţa.

”Ăsta este un proiect care trebuie patentat de toate cluburile din România. Oameni buni, noi o spunem de 10 ani de zile în fiecare zi! Fotbalul românesc va avea întotdeauna materie primă pentru a face performanţă, vom avea tot timpul copii talentaţi.

Ar trebui să nu se mai încerce performanţa imediată cu jucători de calitate cel mult medie din Europa, care nu au loc prin campionatele mari şi vin la noi în România. În loc să le dea încredere copiilor şi să îi crească, ei aduc jucători de afară şi jucătorii noştri care sunt la loturile naţionale rup băncile de rezerve.”, a explicat Gică Popescu la Fotbal Show.

”Uitaţi de jucătorii străini, investiţi în jucătorii tineri”

”Ai nevoie să ai răbdare, să le dai încredere acestor copii, nici Borza nu a fost aşa, a stat poate 2 ani de zile, a intrat de pe baca de rezerve. Sali este de 2 ani de zile la echipa mare şi aţi văzut ce evoluţii a avut când a intrat de pe banca de rezerve.

Experienţa vine jucând, dacă joci, dacă stai pe banca de rezerve, nu joci! Uitaţi de jucătorii străini, investiţi în jucătorii tineri de la noi şi daţi-le încredere”, a adăugat Gică Popescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele