Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV VIDEO | Totul a fost premeditat? Ipoteză incredibilă după suspendarea partidei Sepsi – FC U Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20998349/1/meci-oprit-1.png

Ipoteză incredibilă după Sepsi – FC U Craiova, partidă transmisă LIVE pe Prima Sport 2, oprită definitiv în prima repriză, din cauza scandărilor xenofobe. Conform informaţiilor jandarmeriei de la Sfântu Gheorghe oferite pentru Prima Sport, se pare că ultraşii oltenilor au premeditat totul, ca o mişcare împotriva conducerii clubului, contra familiei Mititelu mai exact.

Ultraşii, care nu au o relaţie foarte bună cu familia Mititelu, pe care o contestă de fiecare dată când au ocazia, au decis să facă rău şi echipei, doar din dorinţa de a se răzbuna, din motive ştiute doar de ei. Au scandat împotriva ungurilor în confruntarea cu Sepsi, chiar dacă în primă fază au fost avertizaţi să nu o facă, iar apoi duelul a fost suspendat.

Sunt şanse foarte, foarte mari ca FC U Craiova să piardă la ”masa verde”, scor 0-3. Reacţia lui Lucian Goian din emisiunea Fotbal Show:

 ”Trebuie să verificăm aceste informaţii, dar dacă e adevărat, e ceva foarte grav! Stăteam şi mă gândeam dacă aceşti suporteri sunt mulţumiţi de ce au făcut. Echipa pe care o susţin a pierdut trei puncte.

Ce vină au suporterii Craiovei care nu au făcut deplasarea şi vor să asiste la următorul meci? Vor fi victime colaterale”. 

Sepsi – FC U Craiova, oprit definitiv!

Meciul Sepsi – FC U Craiova, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

În minutul 25, arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare. După zece minute, jucătorii au revenit pe teren, însă după doar câteva zeci de secunde partida a fost oprită definitiv de Chivulete. 

Partida conta pentru etapa a 23-a a Superligii, iar acum va fi judecată la comisii, care vor acorda, probabil, victoria gazdelor, 3-0 la ”masa verde”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri