Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

EXCLUSIV VIDEO | "Va rămâne în umbră!"/ E în mare formă, dar George Florescu nu-i dă şanse la CFR Cluj

CFR Cluj Publicat pe 20 iul 2021
mail-share icon Email


Marcator a două goluri în deplasarea din Gibraltar, 2-1 cu Lincoln, croatul Gabriel Debeljuh va avea parte de o concurenţă teribilă cu Omrani şi Alibec, iar George Florescu e de părere că locul său va fi pe banca de rezerve.
Marţi seară, Debeljuh a punctat în a treia campanie europeană consecutivă în tricoul CFR-ului, însă Omrani şi Alibec sunt consideraţi de George Florescu doi nouari de mai bună calitate, care ar urma să-l ţină pe bancă pe fostul jucător de la Hermannstadt:
 
"Eu cred că Debeljuh o să rămâmă în umbra lui Omrani. Acum, dacă va veni şi Alibec, cu relaţia dintre Şumudică şi Alibec, va rămâne în umbra celor doi. Iată că, având o şansă, poţi să o concretizezi. A marcat două goluri, cred că demonstrează că merită să fie un jucător pentru lotul unei echipe campioane. Cred că Omrani e la un nivel superior. Din ce am înţeles Omrani s-a pregătit bine, cred că va rămâne nouarul principal până va reuşi şi Alibec să se integreze", a declarat George Florescu, marţi seară, la Fotbal Look.
 
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele