Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

EXCLUSIV VIDEO | Valeriu Iftime preferă ca FC Botoşani să nu intre în play-off. ”Aş vrea să fiu pe locul întâi în play-out”

FC Botoșani Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 feb 2023
mail-share icon Email

FC Botoşani s-a impus spectaculos, scor 5-0, în faţa Petrolului în partida de luni, din Superliga. Patronul moldovenilor a fost extrem de mulţumit de prestaţia echipei sale.

Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani, a vorbit la emisiunea Fotbal Show, în direct pe Prima Sport 1, despre victoria incredibilă în faţa ploieştenilor şi despre şansele echipei sale de a intra în play-off. Omul de afaceri l-a lăudat pe Flavius Stoican, dar a dat un răspuns foarte interesant când a fost întrebat de lupta pentru un loc de play-off.

Iftime a declarat că preferă să nu ajungă în play-off şi să termine pe primele două locuri din play-out, având în vedere că aşa ar putea juca FC Botoşani în cupele europene.

”Toată lumea îmi spunea că mă retrogradează Stoican. Dacă ascultaţi locurile în care a antrenat Stoican şi ce a făcut, o să vedeţi nişte lucruri care sunt absolut incredibile. La Dinamo, Petrolul, Craiova lui Mititelu, Zimbru Chişinău, incredibil, omul ăsta chiar a avut mare nenoroc la viaţa lui.

Acum nu visez (n.r. la play-off) că e zi, dar poate la noapte. Nu mă aşteptam la parcursul ăsta, cum nici acum nu sunt convins că lucrurile sunt chiar atât de frumoase. Dacă mă întrebaţi pe mine aş vrea să fiu pe locul întâi în play-out, ca să pot juca, să am şanse pentru o cupă europeană, dacă o luăm financiar. Locul şase în Liga 1 nu îţi dă nimic, îţi dă cu o sută de mii mai mult decât locul şapte, dar să fii pe locul şapte sau opt poţi juca un baraj, după care poţi avea un alt baraj şi sunt multe şanse să prinzi o cupă europeană şi acolo sunt banii”, a spus Valeriu Iftime, la Fotbal Show.

FC Botoşani se află în acest moment pe poziţia a şaptea în campionat, la doar trei puncte de Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele