adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr! VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr!
Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa
VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată
Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo. Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo.
Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru

EXCLUSIV VIDEO | Viorel Moldovan distruge un jucător din SuperLigă: "Amatorule, nu poţi să faci aşa ceva. Nu ai cum!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email


Viorel Moldovan, fostul mare atacant al Generaţiei de Aur, a criticat vehement imaginile în care Raoul Silva, rezervă în meciul FC Botoşani - Univ. Craiova 1-0, e surprins butonând telefonul în timpul partidei din Moldova.
Cum Eugen Neagoe nu a putut sta pe bancă din cauza litigiului cu Universitatea Cluj, secunzii săi au ţinut permanent legătura cu antrenorul aflat în tribună. În afara lor, însă, pe banca de rezerve a oltenilor a existat şi un episod rar: în minutul 39, brazilianul Raoul Silva a scos telefonul şi a început să-l butoneze, acordând mult mai puţină atenţie celor ce se întâmplau pe teren.
 
Imaginile rare au fost comentate într-o manieră dură de către Viorel Moldovan, cel care nu s-a ferit să-l numească amator pe Silva şi să se întrebe, retoric, cum vrea Craiova lui Rotaru să câştige titlul de campioană cu astfel de situaţii create:
 
"N-ai cum, n-ai cum! Poate i-o fi dat nevasta vreun mesaj. Eu ştiu ce controla acolo? Nu poţi, amatorule, să stai pe bancă cu telefon. Du-te bă, băiatule, în tribună! Cum să stai pe bancă cu telefonul? Trăieşte meciul, chiar dacă eşti rezervă. Nu se ştie niciodată când antrenorul are nevoie de tine. Amatorism! Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil. Nu ştiu ce verifică acolo, poate a jucat la pariuri...N-ai cum! Cîmpanu priveşte în gol, sunt în altă lume. Nu trăieşti meciul, nu simţi puţin? Despre ce vorbim? Amatori!", a fost discursul apăsat al lui Moldovan, sâmbătă seară, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri