Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

EXCLUSIV VIDEO | Viorel Moldovan distruge un jucător din SuperLigă: "Amatorule, nu poţi să faci aşa ceva. Nu ai cum!"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email


Viorel Moldovan, fostul mare atacant al Generaţiei de Aur, a criticat vehement imaginile în care Raoul Silva, rezervă în meciul FC Botoşani - Univ. Craiova 1-0, e surprins butonând telefonul în timpul partidei din Moldova.
Cum Eugen Neagoe nu a putut sta pe bancă din cauza litigiului cu Universitatea Cluj, secunzii săi au ţinut permanent legătura cu antrenorul aflat în tribună. În afara lor, însă, pe banca de rezerve a oltenilor a existat şi un episod rar: în minutul 39, brazilianul Raoul Silva a scos telefonul şi a început să-l butoneze, acordând mult mai puţină atenţie celor ce se întâmplau pe teren.
 
Imaginile rare au fost comentate într-o manieră dură de către Viorel Moldovan, cel care nu s-a ferit să-l numească amator pe Silva şi să se întrebe, retoric, cum vrea Craiova lui Rotaru să câştige titlul de campioană cu astfel de situaţii create:
 
"N-ai cum, n-ai cum! Poate i-o fi dat nevasta vreun mesaj. Eu ştiu ce controla acolo? Nu poţi, amatorule, să stai pe bancă cu telefon. Du-te bă, băiatule, în tribună! Cum să stai pe bancă cu telefonul? Trăieşte meciul, chiar dacă eşti rezervă. Nu se ştie niciodată când antrenorul are nevoie de tine. Amatorism! Vor să câştige campionatul cu amatori, e ceva incredibil. Nu ştiu ce verifică acolo, poate a jucat la pariuri...N-ai cum! Cîmpanu priveşte în gol, sunt în altă lume. Nu trăieşti meciul, nu simţi puţin? Despre ce vorbim? Amatori!", a fost discursul apăsat al lui Moldovan, sâmbătă seară, în cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri