adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

EXCLUSIV | Villarreal, echipa surpriză, care poate da lovitura în finala Europa League. ”Cu certitudine nu credeam că vor ajunge aici”

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 26 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20220344/1/vil-3.jpg

Finala Europa League 2021, Villarreal – Manchester United, e miercuri de la 22:00, pe Look Sport +. Partida se joacă în Polonia, pe Stadionul Miejski, din oraşul Gdansk.

”Submarinul galben” s-a opus unui ultim act 100% englezesc, pentru că în semifinale a eliminat Arsenal, cu 2-1 la general (2-1 în tur-acasă şi 0-0 în retur). Unai Emery este specialistul Europa League şi tânjeşte după un nou succes, dar trebuie să treacă de Manchester United, o echipă care a avut un sezon bun, comparativ cu aşteptările fanilor de la începutul campionatului.

”Cu certitudine nu credeam că vor ajunge aici. Poate doar că l-au angajat pe Unai Emery, dar au avut şi un an foarte bun, au terminat pe locul 5 în Spania, au avut un parcurs foarte bun în Europa League, au eliminat echipe din Premier League.

Sunt în a cincea finală de Europa League şi pot produce surpriza”,
a declarat Mirel Albon, pentru Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele