Ultima oră
Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului
Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a  38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni Mesajele celor de la CSA Steaua şi FCSB, după împlinirea a 38 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni
Victor Wembanyama a fost desemnat cel mai bun debutant al anului Victor Wembanyama a fost desemnat cel mai bun debutant al anului
Halterofilul Oleksandr Pielieshenko, care a participat la JO de la Rio, a murit pe front în Ucraina Halterofilul Oleksandr Pielieshenko, care a participat la JO de la Rio, a murit pe front în Ucraina
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Gazdele pot promova în Superliga VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Gazdele pot promova în Superliga

EXCLUSIV | Viorel Moldovan a răbufnit după ce a auzit scuzele lui Dragoş Grigore

Rapid Publicat pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21116956/2/grigore.jpg

Viorel Moldovan l-a taxat pe Dragoş Grigore pentru modul în care a comentat umilinţa trăită de Rapid pe terenul Farului, scor 2-7, confruntare care s-a văzut în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Fostul mare atacant a afirmat că experimentatul fundaş din lotul lui Adrian Mutu trebuia să rezume explicaţiile doar la faptul că seara a fost una neagră pentru giuleşteni şi că eşecul drastic nu era aşteptat de nimeni.

Dragoş Grigore a declarat că atitudinea a fost problema şi că toţi jucătorii sunt răspunzători pentru cele întâmplate la Ovidiu. A făcut o paralelă, însă, şi cu ce s-a întâmplat după victoriile cu FCSB şi CFR Cluj, că a fost contestat arbitrajul de acestea două din urmă, că Rapid ar fi fost avantajată, iar acum s-a văzut presiunea pusă din toate direcţiile. Fundaşul a accentuat ideea că echipa lui e ”vânată” mai nou.

Aflat în platoul emisiunii Fotbal Show, de la Prima Sport 1, Viorel Moldovan a reacţionat după ce a auzit discursul lui Dragoş Grigore:

Aoleu, Dragoş Grigore, te rog, nu veni să spui lucrurile astea (n.r. – despre presiunea pusă pe Rapid în urma comentariilor cu privire la arbitrajele din partidele cu CFR şi FCSB)! Mai bine spunea că nu ştia ce s-a întâmplat în această seară. A spus lucruri care nu îşi au rostul în această seară, o greşeală”.

Declaraţia lui Dragoş Grigore: 

”Suntem trişti. Sincer să fiu nu ştiu ce s-a întâmplat. Am luat gol foarte repede, practic am început meciul de la 0-1. Am avut acele ocazii şi după am picat. O seară neagră, o seară tristă. Nu e o tragedie, tragediile sunt altele.

Nu ne rămâne decât să învăţăm din această experienţă. Este vina noastră, a jucătorilor. Mai multe nu cred că sunt de spus. Sunt meciuri pe care le poţi pierde şi poate că nu deranjează aşa tare. Atunci când nu ai atitudine doare. Nu ştiu să spun ce s-a întâmplat în această seară.

E adevărat, veneam după două victorii. Foarte multe discuţii, presiuni puse pe arbitraj, tot felul de chestii care să ne ia din merite. Cred că am câştigat pe teren, nu am încercat să punem în pericol viaţa nimănui.

În seara asta a fost cu totul şi cu totul altceva. Probabil că şi subconştientul nostru ne-a făcut să nu mai fim agresivi cum trebuie după discuţiile care au fost. Ne cerem scuze fanilor. Indiferent de numele jucătorilor dacă nu formezi un grup e foarte greu.

Sunt puţini jucători care câştigă partide singuri. Sigur că şi eu am ce să-mi reproşez după seara asta. Nu-mi aduc o înfrângere cu 7-2 într-un meci oficial, cred că e cel mai drastic eşec din cariera mea”.

Farul se îndreaptă spre titlu!

arul Constanţa a învins de o manieră zdrobitoare pe teren propriu, scor 7-2, formaţia Rapid Bucureşti, în primul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Superligii.

Gazdele au deschis scorul foarte rapid, după ce în startul partidei Mazilu a căzut în careu în urma unui contact cu portarul Moldovan şi arbitrul Cătălin Popa a dictat penalti. A executat Alibec şi a înscris. Tudor Băluţă a majorat scorul în minutul 23, apoi Alibec a trimis în bară (min. 27) şi din corneul care a urmat, Băluţă a făcut 3-0.

Golul al patrulea a căzut în minutul 45, la o greşeală a lui Săpunaru, când Alibec a reuşit şi el dubal. 4-0 pentru Farul scorul pauzei.

Rapid a părut că poate reintra în joc în minutul 58, după golul lui Săpunaru, însă în minutul 61 Alibec a înscris din nou, făcând tripla. Au mai venit două goluri înscrise de Louis Munteanu în minutele 74 şi 77 şi dezastrul giuleştenilor a fost complet.

În minutul 84 Kevin Boli a comis henţ în careu şi arbitrul a dictat penalti pentru Rapid. Dugandzic a transformat şi a redus din diferenţă, stabilind scorul final.

Farul este pe locul 1 în play-off-ul Superligii, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid are 34 de puncte şi ocupă locul 5.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele