Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV ǀ Viorel Moldovan laudă FC Argeş după victoria cu Chindia: ”Am văzut bucuria de la final, săracii! După un Purgatoriu de 17 meciuri fără succes”

FC Argeș Publicat pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21098166/1/fc-arges-chindia.png

FC Argeş trecea printr-un moment foarte greu, fără victorie în SuperLiga României de 17 meciuri! A reuşit să traverseze situaţia după partida cu Chindia Târgovişte, care a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, pe care a învins-o la limită, scor 1-0. Viorel Moldovan, specialist Prima Sport, a declarat în emisiunea Fotbal Show că acum argeşenii speră la salvarea directă de la retrogradare.

De 17 partide nu mai reuşise FC Argeş să învingă într-un meci din campionat, ultimul fiind bifat în octombrie anul trecut, 1-0 cu UTA. Acum a venit şi prima confruntare care a consemnat asigurarea a trei puncte pentru FC Argeş, iar Viorel Moldovan crede că situaţia se poate întoarce într-un parcurs pozitiv pentru echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă.

O victorie foarte preţioasă din perspectiva situaţiei din clasament. Practic, azi nu avea dreptul la eroare! Reuşeşte, după 17 meciuri fără victorie, să câştige, pe teren propriu, contra unei contracandidate, Chindia, care îşi complică situaţia. FC Argeş a ajuns la 17 puncte şi speră chiar la salvarea directă de la retrogradare.

Am văzut la final bucuria celor de la FC Argeş, săracii, după un Purgatoriu, 17 meciuri fără victorie. Reuşesc acum să o facă, împotriva unei echipe cu care se află în luptă directă pentru evitarea retrogradării”, a spus Viorel Moldovan în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FC Argeş, 1-0 cu Chindia

FC Argeş a învins pe teren propriu, formaţia Chindia Târgovişte, scor 1-0, în ultimul meci al etapei a patra din play-out-ul Superligii. Pentru piteşteni a fost primul succes în campionat, după aproape 6 luni.

La Piteşti, unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 19, când Calcan a executat o lovitură liberă centrând în careu, iar Grigore Turda a reluat cu o lovitură de cap în poarta lui Căbuz.

FC Argeş se află la prima victorie şi la primul gol marcat în play-out. Piteştenii au 17 puncte şi sunt pe locul 9, penultimul. Chindia, cu 19 puncte, ocupă locul 7.

Rezumatul partidei FC Argeş - Chindia

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele