Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

EXCLUSIV | Viorel Moldovan laudă revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău în fotbal: ”E un antrenor bun, mă bucur pentru el”

U Cluj Publicat pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21032165/1/viorel-moldovan.png

Revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău în antrenorat a surprins, mai ales că a făcut o pauză de aproape 10 ani, ultima dată pregătind ASA Târgu Mureş, până în martie 2014. Sabău are rezultate bune la U. Cluj, adunând două victorii, trei egaluri şi o înfrângere.

În plus, modul în care evoluează ardelenii aduce laude în privinţa discursurilor care îl vizează pe Ioan Ovidiu Sabău, detalii remarcate şi de Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan, în emisiunea Fotbal Show de la Prima Sport 2, după ce U. Cluj a trecut cu 2-0 de Botoşani.

Florin Răducioiu: ”Face lucruri bune, el zicea să se relaxeze după această victorie cu Botoşani, dar trebuie să pregătească jocul următor, cu Hermannstadt. E bine ce face, echipa lui joacă fotbal, merita să câştige şi cu Botoşani. Are elemente foarte bune în echipă! Mă bucur pentru el, vreau să reuşească”.

Viorel Moldovan: ”Antrenoratul e ca mersul pe bicicletă! Dacă eşti inteligent, simţi lucrurile şi te întorci fără probleme! Treaba că s-a întors după mult timp de pauză şi nu mai e la curent cu antrenotarul, e vrăjeală! E un antrenor bun şi mă bucur pentru el”.

Referitor la experienţele din atrenorat, pe lângă Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău le-a mai pregătit pe Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, Poli Timişoara, FCM Târgu Mureş şi Rapid.

U. Cluj, 2-0 cu FC Botoşani

Universitatea Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a 27-a a Superligii. Golurile au fost marcate de Thiam, în minutele 28 şi 84.

  • Universitatea Cluj: Gorcea – Martic, Piţian, Miron, Goranov (Oancea ’60) – Bic (Filip ’86), G. Simion, Remacle (L. Fulop ’73) – Nistor – Ze Gomes (Chipciu ’60), Thiam (Stoica ’86). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău. 
  • FC Botoşani: Pap – Patache (Mboko ’21), Sadiku, Mutombo, Ţigănaşu – Ivanov, Zabou (Cioiu ’46), Dican – Dragu (Camara ’46), M. Roman (Pinson ’46), Mailat (Burlacu ’73). Antrenor: Flavius Stoican.

Golurile marcate în U. Cluj - FC Botoşani 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele