Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

EXCLUSIV | "Vor să crească împreună". Cum e văzută numirea lui Mutu la Craiova de către patronul Rapidului

Fotbal Internațional Publicat pe 3 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20229675/1/adi-mutu.png
 
Venit la Craiova după o experienţă reuşită pe banca tehnică a naţionalei de tineret, Adrian Mutu (42 de ani) e văzut de Victor Angelescu drept un pariu de viitor al lui Adrian Mititelu, care încearcă să readucă FC U Craiova 1948 în prim-planul fotbalului românesc.
 
Patronul Rapidului consideră că atmosfera senzaţională din jurul echipei a cântărit decisiv în alegerea fostului atacant al Fiorentinei. Lipsit de experienţă, Mutu se află la prima aventură importantă a carierei de antrenor principal, iar aşteptările sunt mari:
 
"O lovitură de imagine este sigur, nu trebuie să mai spunem ce reprezintă Adi Mutu pentru fotbalul românesc. Nu cred că a fost o decizie bazată pe experienţă. Aşa cum a spus şi el, este un antrenor tânăr. Asta vor, să crească împreună la Craiova. E clar că n-are mare experienţă, dar cred că cei de la Craiova s-au bazat pe entuziasmul lui şi pe faptul că poate să ajungă un antrenor foarte mare. A avut rezultate bune la naţionala Under 21, trebuie să o spunem. Pe lângă asta, e un nume în fotbalul românesc. Le urez succes! 
 
Cred că e normală presiunea, asta ne defineşte, pe noi (n. red - pe Rapid), pe Craiova, pe Steaua, pe Dinamo, echipele de tradiţie. Avem fani patimaşi, sunt foarte mulţi care ţin cu aceste echipe, ies pe străzi la victorii. Aşa este şi în străinătate. Când vii antrenor sau jucător la un club de genul ăsta, trebuie să îţi asumi. Toată lumea vrea să joace în România la o echipă de tradiţie, apoi să plece la o altă echipă de tradiţie din afară", a declarat Angelescu, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri