Ultima oră
Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga
„Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB „Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB
Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei
”Dacă voi fi acolo ar fi o onoare”. Vlad Chiricheş visează la EURO 2024 ”Dacă voi fi acolo ar fi o onoare”. Vlad Chiricheş visează la EURO 2024
Cristiano Ronaldo a ratat titlul în Arabia Saudită. Al Hilal a cucerit trofeul cu numărul 24 Cristiano Ronaldo a ratat titlul în Arabia Saudită. Al Hilal a cucerit trofeul cu numărul 24
Unul din cei mai experimentaţi jucători de la PSG şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai experimentaţi jucători de la PSG şi-a anunţat plecarea

Explicaţia incredibilă a lui Cristi Balaj când a fost întrebat despre faza din minutul 32 de la CFR - Petrolul: ”E foarte clar! Arbitrul din camera VAR a sesizat că atacantul forţează!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 19 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21319490/1/balaj.jpg

Echipa CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a noua.

Clujenii au deschis scorul în minutul 12, când Tachtsidis a executat o lovitură liberă, mingea a fost respinsă din careu şi a ajuns la Avonou, care a şutat  de la 16 metri şi a înscris. 

Petrolul a cerut penalti în minutul 32, la un contact între Alexandru Musi şi portarul Sava, dar arbitrul Istvan Kovacs nu a acordat nimic.

Antrenorul gazdelor, Andrea Mandorlini, a fost trimis în tribună în minutul 58, iar CFR a mai avut o bară în minutul 64, la un şut al lui Deac, dar cum Petrolul nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Sava decât în minutul 90, când goalkeeperul gazdelor a scos la ocazia lui Papp, clujenii s-au impus cu 1-0 şi, cu 19 puncte, sunt pe locul secund în campionat. 

După meci, Cristi Balaj a intervenit în direct la Prima Sport. Fostul arbitru şi oficial de la CFR a fost chestionat despre faza din minutul 32. El susţine că totul a fost judecat corect, deoarece jucătorul prahovenilor a încercat să simuleze. 

”E foarte clar! Arbitrul din camera VAR a sesizat că atacantul forţează!”  

”Dacă se întâmplă ceva foarte clar la această fază, este jucarea mingii de către portar. După care, apare un contact întâmplător, şi vedem atacantul, care îşi lasă vârful picioarelor, ceea ce înseamnă că el nu mai are intenţia să păşească.

Nici nu îşi doreşte acest lucru. În momentul în care un atacant târăşte vârful picioarelor pe sol, este clar că şi doreşte să cadă. Să vă uitaţi la vârful picioarelor lui. 

În momentul în care arbitrul din camera VAR sesizează că atacantul forţează şi îşi târăşte vârful picioarelor pe sol, este clar.

Atacantul îşi doreşte să cadă. El refuză să încerce să păşească. Pai, joacă mingea. Portarul e normal să se deplaseze din inerţie. Nu e suliţă să se înfigă în sol. El alunecă, are acea mişcare inerentă. Nu întâmplător, fotbalul este un sport de contact”, a spus Cristi Balaj, la Prima Sport.  

Petrolul are 13 puncte şi ocupă poziţia a cincea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele