Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Explicaţia lui Carlo Ancelotti pentru un nou miracol reuşit de Real Madrid: ”Măreţia acestui club nu te lasă să rămâi căzut la pământ”

Real Madrid Publicat pe 5 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20695835/2/profimedia-0641471512.jpg

Antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a pus pe seama istoriei clubului madrilen energia căpătată de jucătorii săi pentru a întoarce scorul din finalul meciului cu Manchester City, din semifinalele Ligi Campionilor.

"Este măreţia acestui club, care nu te lasă să rămâi căzut la pământ atunci când pare că totul s-a terminat. Îţi dă puterea de a continua, de a crede", a spus Ancelotti, imediat după meci, la Movistar+.

"Am jucat o optime de finală foarte grea, un sfert de finală foarte greu şi o semifinală foarte grea împotriva a trei candidate la titlul de campioană. Încă nu este un succes, pentru că lipseşte ultimul pas", a afirmat el, citat de mundodeportivo.com, referindu-se la revenirile incredibile reuşite de Real în această ediţie a Ligii Campionilor, cu PSG, Chelsea şi Manchester City.

"Meciul a fost echilibrat, disputat, când părea că se termină am găsit ultima picătură de energie pentru a egala. Când am trecut în avantaj obţinusem deja un avantaj psihologic important. Asta mi s-a întâmplat deja mie, în finala cu Liverpool (n.r. - când o antrena pe pa AC Milan)", a continuat tehnicianul italian.

"Am terminat mai puternici pentru a câştiga acest meci. Avem un public extraordinar şi asta îi împinge pe jucători. Ei sunt respnsabili şi cunosc foarte bine istoria acestui tricou, ceea ce este foarte important. Este cel mai mare club din lume şi sunt foarte fericit să fiu antrenor aici. Am meritat să mergem la Paris pentru a juca această finală şi vom vedea ce se va întâmpla...", a afirmat Ancelotti, citat de lequipe.fr.

Formaţia Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez. Pentru City au marcat Rodrygo 90’, 90’+1 şi Benzema 95’ (penalti).

În cealaltă semifinală, Liverpool a trecut de Villarreal, scor 2-0 în tur şi scor 3-2 în retur.

Finala dintre Liverpool şi Real Madrid se va disputa în data de 28 mai, pe Stade de France.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele