Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Explicaţia lui Marius Avram, după ce partida Sepsi - FCU Craiova a fost oprită. ”În regulament e specificată clar situaţia asta”

Sepsi OSK Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20998318/1/marius-avram.jpg

Centralul partidei Sepsi – FCU Craiova a oprit definitiv meciul din SuperLigă, după aproximativ 25 de minute de joc, din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste din tribune.

Marius Avram, fost arbitru internaţional, a vorbit despre situaţia din partida din SuperLigă şi consideră că centralul a luat decizia corectă.

”În regulament e specificată clar situaţia asta. Când aude arbitrul scandări xenofobe sau rasiste, trebuie să urmeze procedura în trei paşi.

Pasul numărul unu, întreruperea jocului şi anunţarea la staţia de amplificare mesaje prin care să fie cerută oprirea scandărilor.

Pasul numărul doi, oprirea pentru 10 minute a jocului şi intrarea echipelor la vestiare, plus anunţarea la staţie a consecinţelor care vor apărea dacă scandările nu se opresc.

Pasul numărul trei, oprirea jocului. Chivulete a respectat toţi cei trei paşi.

Sunt convins că nu făcea lucrul ăsta dacă nu existau argumente solide. Presiunea pe arbitru este să mai închidă ochii sau, în cazul ăsta, urechile”, a declarat Marius Avram, la Digi Sport Special.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele