adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Explicaţia lui Marius Avram, după ce partida Sepsi - FCU Craiova a fost oprită. ”În regulament e specificată clar situaţia asta”

Sepsi OSK Publicat de Ovidiu Neacşu pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20998318/1/marius-avram.jpg

Centralul partidei Sepsi – FCU Craiova a oprit definitiv meciul din SuperLigă, după aproximativ 25 de minute de joc, din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste din tribune.

Marius Avram, fost arbitru internaţional, a vorbit despre situaţia din partida din SuperLigă şi consideră că centralul a luat decizia corectă.

”În regulament e specificată clar situaţia asta. Când aude arbitrul scandări xenofobe sau rasiste, trebuie să urmeze procedura în trei paşi.

Pasul numărul unu, întreruperea jocului şi anunţarea la staţia de amplificare mesaje prin care să fie cerută oprirea scandărilor.

Pasul numărul doi, oprirea pentru 10 minute a jocului şi intrarea echipelor la vestiare, plus anunţarea la staţie a consecinţelor care vor apărea dacă scandările nu se opresc.

Pasul numărul trei, oprirea jocului. Chivulete a respectat toţi cei trei paşi.

Sunt convins că nu făcea lucrul ăsta dacă nu existau argumente solide. Presiunea pe arbitru este să mai închidă ochii sau, în cazul ăsta, urechile”, a declarat Marius Avram, la Digi Sport Special.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele