Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

Explicaţia lui Massimiliano Allegri pentru cartonaşul roşu din finala Cupei Italiei: ”Mi-a dat un şut, iar arbitrul m-a dat pe mine afară”

Juventus Publicat pe 12 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20703979/1/juventuscom-1.jpg

Antrenorul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a fost eliminat de pe banca de rezerve în minutul 102 al finalei Cupei Italiei cu Inter Milano şi a explicat după meci ce s-a întâmplat.

"Unul de la Inter a trecut pe lângă mine şi mi-a dat un şut. Nu ştiu cine a fost, dar m-am enervat. Este normal. Arbitrul a venit şi m-a dat afară. Pe bună dreptate...", a spus el potrivit gazzetta.it.

Inter Milano a câştigat, miercuri, Cupa Italiei, după ce a învins, în finală, la Roma, cu scorul de 4-2 (1-0, 2-2), după prelungiri, pe Juventus Torino.

Cu această înfrângere, Juventus încheie un sezon slab, fără niciun trofeu.

"Felicitări echipei Inter! Venim după un an în care nu am câştigat niciun trofeu. Această supărare trebuie păstrată pentru anul viitor, când trebuie să ne întoarcem la victorii. Am atins un obiectiv important, care în ianuarie părea greu de cucerit (n.r. - calificarea în Liga Campionilor), am făcut un parcurs bun. Acum trebuie să ne concentrăm să terminăm în cel mai bun mod posibil şi să o luăm de la capăt anul viitor", a spus Allegri.

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele