Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Explicaţiile lui Nicolo Napoli după ce FC U Craiova s-a făcut de râs cu Sepsi: ”Gurău?”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21061376/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-u-craiova-superliga-superbet-16-03-2023-1.jpg

Echipa Sepsi OSK a învins joi, pe teren propriu, echipa FCU Craiova, scor 4-0, în ultimul meci al sezonului regular. Sepsi s-a calificat în play-off după această victorie.

Echipa din Sf. Gheorghe a dominat meciul şi a marcat de patru ori, prin Nicolae Păun (min. 7), Gurău (min. 16 autogol), Aganovic (min. 44) şi Safranko (min. 49). Craiova a avut un gol anulat în minutul 85, la Sidibe, pentru ofsaid.

Gurău a gafat în meci, iar la finalul partidei, Nicolo Napoli a vorbit despre portarul Craiovei. El nu a dorit să îl condamne pe jucător. 

”Gurău?”

”Nu a mers nimic. A fost un meci slab din partea noastră. Repriza a doua am jucat puţin. Au meritat să câştige meciul. Am jucat prost, n-am făcut combinaţii cum trebuia sa facem. Nu se joacă aşa la fotbal. Echipă bună Sepsi a meritat să câştige.

Gurău? Se greşeşte în fotbal. Am făcut greşeli mare - şi portarul, şi fotbaliştii. (n.r. sunt au putut să facă faţă presiunii?) Nu ştiu, sincer. E un meci în care am greşit toţi. Nu era fericit patronul la pauză, dar are dreptate. Bahasa? Meciul e terminat deja. Fiecare îşi asumă”, a declarat Nicolo Napoli.

Sepsi este ultima echipă calificată în play-off, covăsnenii ocupând locul 6 în clasamentul sezonului regular, cu 42 de puncte.

FCU Craiova a terminat pe locul 7, cu 40 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri