Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Fabio Coentrao, suspendat şi amendat de federaţia din Portugalia deşi s-a retras din activitate de un an

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20813585/1/coe.jpg

Fabio Coentrao, fost component al echipei Real Madrid, a fost suspendat şi amendat de Federaţia de Fotbal din Portugalia (FPF), deşi s-a retras de un an, relatează Marca.

Coentrao a fost suspendat un joc şi amendat cu 850 de euro din cauza unui incident de la meciul dintre ultima sa echipă, Rio Ave, şi Boavista, disputat în aprilie 2021.

Federaţia a precizat că de la data incidentului au trecut 486 de zile şi că de la audierea disciplinară au trecut opt zile până la anunţarea deciziei.

Fabio Coentrao, în vârstă de 34 de ani, a petrecut cinci sezoane la Real Madrid, echipă cu care a câştigat mai multe trofee.

După retragerea din fotbal, portughezul s-a dedicat pescuitului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri