Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

Fabrizio Romano a anunţat transferul lui Florinel Coman

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 25 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21642623/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-15.jpg

E gata! Florinel Coman pleacă în Qatar! Al Gharafa este formaţia care îi va plăti lui Becali 5 milioane de euro.

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano a dezvăluit mutarea pe reţelele de socializare. 

Italianul a scris că, pe lângă Coman, la Al Gharafa va ajunge şi Joselu. Fabrizio Romano este cunoscut pentru faptul că oferă în exclusivitate informaţii despre transferuri, care mereu se adeveresc. Totuşi, chiar dacă nu greşeşte niciodată cu informaţiile legate de transferuri, Fabrizio Romano a comis o gafă şi a scris că Florinel Coman joacă la Steaua.

Coman se află în acest moment în Germania şi face parte din lotul României la EURO. Noul jucător al qatarezilor a fost titular în meciul cu Ucraina, rezervă în cel cu Belgia şi este anunţat titular pentru duelul cu Slovacia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele