Ultima oră
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc
VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks VIDEO | Final interzis cardiacilor în NBA! Indiana Pacers preia conducerea în seria cu Milwaukee Bucks
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”

Fabulos! Cristiano Ronaldo l-a "luat la ţintă" pe Giovanni Becali

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 15 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21525241/1/profimedia-0601833201.jpg

Giovanni Becali a fost, de-a lungul timpului, impresarul unor jucători importanţi români. Gică Hagi, Gică Popescu, Cristi Chivu şi Adi Mutu sunt doar câţiva dintre fotbaliştii care l-au avut agent pe Becali.

Deşi a avut succes în cariera sa, Giovanni ar fi putut ajunge la cu totul un alt nivel. Acesta a dezvăluit că ar fi putut să îl aibă sub contract pe Cristiano Ronaldo, pentru doar 100.000 de dolari, pe vremea când lusitanul evolua la Sporting.

Becali a hotărât atunci să nu semneze cu Ronaldo, iar superstarul nu l-a uitat pe Giovanni. Impresarul a povestit că s-a reîntâlnit cu Ronaldo, la câţiva ani de la acel moment, iar fotbalistul i-a bătut obrazul!

”Eu l-am scăpat pe Cristiano Ronaldo pentru 100.000 de dolari. Eu, în 2001, Boloni antrenor la Sporting, pe Marius Niculae îl transfer la... (n.r. la Sporting) şi l-am dus şi pe Jardel de la Galatasaray acolo.

Şi mă cheamă Loţi Boloni. Zice: 'Giovanni, când ai timp, vino să vezi un jucător ce n-ai văzut. Chiar doi... Avea 16 ani şi ceva şi al doilea era Quaresma, care avea 18 şi ceva.

Şi am fost. Quaresma a jucat o repriză, l-a schimbat. Pe ăsta (n.r. pe Ronaldo) a zis că-l bagă, l-a băgat un minut la sfârşit, fluierul final, la revedete.

Vin la hotel cu Jardel, cu Quaresma... Qauresma zice: 'eu vreau un Porsche Carrera 311', care era tot 100.000 de dolari. Şi Ronaldo vrea 100.000 de dolari, cash, să-mi semneze procura.

Şi am zis: 'bă, lăsaţi un timeout să vin şi eu să vă văd!' După două săptămâni, mă cheamă Boloni şi-mi zice: 'Quaresma a venit cu un Porsche Carrea la antrenament'. Gata, s-a dus.

Cristiano ştie, că ne-am întâlnit după aia... când... în 2008 sau 2009 au jucat Barcelona cu Manchester United. Şi i-a bătut Barcelona. Şi ne-am dus la hotel cu Gică Popescu. Şi vine şi zice: (n.r. Giovanni Becali bate cu degetul pe obraz) 'N-ai avut încredere în mine, vezi?”, a povestit Giovanni Becali în podcastul lui Damian Drăghici.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri