Ultima oră
Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros Fantoma pandemiei a forţat una dintre cele mai bune jucătoare ale planetei să se retragă de la Roland-Garros
Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!” Ladislau Boloni, după triumful promovării cu Metz în Ligue 1: ”Sunt mândru de munca noastră!”
Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor Cinci persoane arestate după busculada de pe stadionul din El Salvador rămân în custodia autorităţilor
Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!” Gheorghe Hagi schimbă strategia de transferuri la Farul Constanţa: ”Vezi? M-ai făcut să zic!”
SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare
Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros Prestaţie de lider ATP! Carlos Alcaraz s-a calificat în optimile Roland-Garros

Familia lui Schumcher va da în judecată Die Aktuelle, care a publicat un interviu fals cu starul din F1, generat de AI

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21100833/1/sch.jpg

Familia lui Michael Schumacher intenţionează să dea în judecată publicaţia germană Die Aktuelle, care a publicat un interviu fals cu starul din Formula 1, generat de un chatbot, relatează ESPN.

Die Aktuelle a promis, pe copertă, un interviu exclusiv cu Schumacher, care nu a mai fost văzut în public de când a suferit un accident grav la schi, în decembrie 2013. Revista preciza că este vorba de primul interviu cu septuplul campion mondial de F1: “Fără răspunsuri date cu jumătate de propoziţie de prieteni. Răspunsuri de la el. De la Michael Schumacher, 54 de ani!”.

Abia după publicarea “interviului”, revista aa dezvăluit că era vorba de un articol generat de un chatbot.

Un purtător de cuvânt al familiei Schumacher a anunţat că familia va face demersuri în instanţă în acest caz.

De la accidentul din 2013, familia lui Schumacher a făcut mari eforturi pentru a proteja intimitatea fostului pilot. Drept urmare, nu se ştie care este starea lui Michael Schumacher. Se crede că el este la locuinţa din Elveţia a familiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele