Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Fanii Argeşului îi cer demisia lui Andrei Prepeliţă. Poziţie fermă: ”Încearcă din toate puterile să ţină cu dinţii de un post”

FC Argeș Publicat pe 6 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20595204/1/fc-arges.jpg

Rezultatele din ultima perioadă i-au făcut pe fanii Argeşului să reacţioneze. Suporterii piteştenilor au cerut, printr-un comunicat emis pe Facebook, plecarea lui Andrei Prepeliţă, aşa cum s-a întâmplat cu principalul din acte, Mihăiţă Ianovschi. Rămâne de văzut dacă şi fostul mijlocaş al FCSB-ului va face acest pas, ţinând cont de presiunea pusă după ultimele etape din Casa Liga 1.

  • FC Argeş - Academica Clinceni, azi, de la 14:30, pe Look Sport şi PrimaPlay.ro

Fanii Argeşului îl acuză pe Prepeliţă că ţine de scaun cu orice preţ, dorind să conducă în continuare echipa, în ciuda rezultatelor nu foarte bune, care au coborât-o în clasament. Cu subiect şi predicat, Peluza Nord Piteşti cere demiteresa sau demisia lui Andrei Prepeliţă:

Rezultatele din ultimele etape, dar mai ales jocul mediocru al echipei noastre au pus pe gânduri o mare parte din cei ce conduc destinele Argeşului. Mihăiţă Ianovschi dovedeşte încă o dată că modul în care a fost crescut de tatăl şi bunicul său în spiritul alb violet îl obligă să iasă din scenă cu fruntea sus decât să se zbată în mediocritate.

În schimb, celălalt actor al acestui joc de prost gust încearcă din toate puterile să ţină cu dinţii de un post de care a demonstrat în mod constant ca nu este demn, norocul fiind de fiecare dată o invariabilă în atingerea anumitor obiective.

Ce deranjează cel mai mult este faptul că el are susţinerea din umbră a anumitor personaje dubioase ce încearcă să îşi facă imagine prin acest club. Peluza Nord Piteşti cere public «omului de cuvânt» de la primărie ca acum, în ceasul al 12-lea, să ia cât mai repede o decizie şi să îl demită pe Andrei Prepeliţă. Cerem de asemenea să nu mai permită ca oameni precum Tudose să iasă în faţă şi să vorbească despre echipă când aportul de capital tinde spre 0.

Dacă îşi doreşte cu adevărat să îşi facă imagine prin F.C. Argeş îl invităm pe domnul Tudose să vină cu investiţii serioase la echipă, că de vorbe şi planuri suntem sătui. Pleacă Prepeliţă! Nu putem trece cu vederea nici atitudinea jucătorilor noştri care par din ce în ce mai clar să joace pentru bani decât pentru ceea ce înseamna F.C. Argeş.

Vrem o schimbare în joc şi mentalitate şi ne dorim ca în urmatoarele meciuri să vedem din partea lor mai multă atitudine, determinare, şi daruinţă, pentru că aici nu este orice club de expiraţi. Jucaţi fotbal sau plecaţi!”.

FC Argeş l-a împrumutat pe George Ganea de la Farul

George Ganea (22 de ani), internaţionalul român de tineret şi fiul fostului atacant al României, Ionel Ganea, a fost împrumutat de Farul Constanţa (locul 6) la FC Argeş (locul 8), una dintre rivalele dobrogenilor în lupta pentru play-off.

”Da, e adevărat, George Ganea va fi împrumutat la FC Argeş”, a declarat Tiberiu Curt, vicepreşedintele de la Farul, pentru GSP.

Ionel Ganea afirma despre fiul său, la data de 10 ianuarie 2022, că va prinde un transfer în Vestul Europei: ”Vă dau în scris în seara asta că o să-l vedeţi în străinătate. Va ieşi în Europa. Până la sfârşitul lunii, o să-l vedeţi. În Vest va merge!”.

Două goluri în 14 meciuri a reuşit George Ganea pentru Farul Constanţa, în Casa Liga 1, în actualul sezon.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele