Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Fanii Barcelonei speră mai mult ca niciodată la o revenire istorică! Anunţ uriaş pentru Lionel Messi

Barcelona Publicat de Emanoil Ursache pe 23 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21029301/1/profimedia-0648223768.jpg

Ezitările lui Lionel Messi (35 de ani) de a-şi prelungi contractul cu PSG, chiar dacă evoluţiile sale au fost foarte bune în acest sezon, le oferă fanilor Barcelonei speranţa unei reveniri istorice a idolului lor pe Camp Nou.

Cele mai recente declaraţii ale lui Xavi, antrenorul catalanilor şi coechipierul cu care Messi a scris istorie în tricoul blaugrana, transmit un mesaj cât se poate de clar. Mingea este strict în terenul campionului mondial argentinian.

Xavi ţine constant legătura cu Messi

Xavi a recunoscut că ţine legătura în permanenţă cu Messi, deoarece cei doi sunt prieteni. Tehnicianul liderei din La Liga a amintit că Barcelona este casa lui Lionel Messi, prin urmare nu se pune problema să nu fie oricând binevenit înapoi.

”Am mai spus: aceasta este casa lui şi uşile îi sunt deschise. Îmi este prieten şi suntem în contact permanent. Va depinde foarte mult de el, de ce vrea să facă în viitor. Aceasta este casa lui!”, a declarat Xavi Hernandez, antrenorul formaţiei blaugrana, potrivit publicaţiei Mundo Deportivo.

672 de goluri şi 303 pase de gol a reuşit Lionel Messi pentru Barcelona în 778 de meciuri oficiale. Pentru PSG ”Puricele” a marcat de 27 de ori şi a furnizat 29 de pase decisive în 61 de apariţii din toate competiţiile.

Palmaresul lui Lionel Messi la Barcelona este unul legendar. Pe lângă cele 7 Baloane de Aur cucerite (ultimul şi în tricoul lui PSG), Messi a câştigat de 10 ori La Liga, de 4 ori Champions League, de 3 ori Campionatul Mondial al Cluburilor, de 3 ori Supercupa Europei, de 7 ori Cupa Regelui şi de 8 ori Supercupa Spaniei.

Alături de PSG din august 2021, Lionel Messi a cucerit o dată Ligue 1 şi Supercupa Franţei.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele