Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Fanii din DDB au convins un jucător important! “A înţeles că Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea şi a acceptat să renunţe la memoriul depus”

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20334457/2/rps7458.jpg

Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a anunţat că fanii din DDB l-au convins pe Alexandru Răuţă să-şi retragă memoriul depus la FRF din cauza restanţelor salariale. Mijlocaşul central a fost un jucător important pentru Dinamo în ultimul an.

  • Meciul Dinamo – Academica Clinceni, din etapa a treia a Ligii 1, este programat în această seară, de la ora 21:30, în direct pe Look Sport+.

Dinamo riscă să piardă alţi jucători importanţi, în condiţiile în care Steliano Filip, Paul Anton şi Deian Sorescu s-au săturat de promisiunile neonorate şi sunt nemulţumiţi de faptul că nu-şi pot primi banii din urmă, după intrarea clubului în insolvenţă.

Alexandru Răuţă (29 de ani) a fost integralist pentru Dinamo în cele două partide din acest debut de sezon şi a reuşit o pasă decisivă în victoria cu FC Voluntari (3-2).

“ALEXANDRU RĂUŢĂ CONTINUĂ LA DINAMO!

Alex a înţeles că Dinamo trece printr-o perioadă foarte grea şi a acceptat să renunţe la memoriul depus.

Înainte de orice, a înţeles că situaţia dificilă în care se află clubul nu are legătură cu cei care conduc acum Dinamo, ci cu persoane care au avut misiunea să ne îngroape cu totul.

Clubul este condus acum pe alte principii. E adevărat că nu avem foarte mulţi bani şi că singura sursă de susţinere sunt suporterii, prin biletele cumpărate, prin cotizaţii şi comenzi de tricouri inscripţionate”, este mesajul PCH, postat pe Facebook.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20334457/1/rauta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele