adplus-dvertising
Ultima oră
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona
VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!" VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!"
Meciul restanţă Hermannstadt - CFR Cluj va fi arbitrat de Andrei Moroiţă Meciul restanţă Hermannstadt - CFR Cluj va fi arbitrat de Andrei Moroiţă

Fanii echipei Tottenham care merg la Marsilia nu au voie în centrul oraşului

Champions League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20905898/1/profimedia-0733729596.jpg

Cei aproximativ 2.000 de suporteri ai formaţiei Tottenham aşteptaţi la Marsilia pentru meciul cu Olympique Marseille, de marţi, de pe Vélodrome din Liga Campionilor nu au voie să pătrundă în centrul oraşului până miercuri, la ora 2:00, potrivit unui ordin al Poliţiei.

Acest decret, semnat de prefectul de poliţie din Bouches-du-Rhône, Frédérique Camilleri, interzice ca ”orice persoană care pretinde calitatea de susţinător al lui Tottenham Hotspur sau se comportă ca atare” să circule în arondismentele 1, 2, 6 şi 7 din Marsilia., adică un sector mare care include Portul Vechi, Panier, Notre-Dame de la Garde şi faleza de pe Corniche.

Această interdicţie, în vigoare de luni la prânz, a fost luată pentru că prezenţa suporterilor Spurs ar putea ”duce la rivalităţi cu suporterii din Marsilia”, aceştia din urmă având obiceiul, în timpul meciurilor, de a „înconjura centrul oraşului pentru a detecta” suporterii echipei adverse ”pentru a-i înfrunta”, precizează acest decret.

În mod similar, cu excepţia fanilor englezi transportaţi la stadion „în autocare şi autobuze plasate sub escorta poliţiei”, niciun suporter al lui Tottenham nu va putea fi în apropierea Velodromului şi într-o întreagă zonă din jurul stadionului, marţi, între orele 10 şi miezul nopţii. Din nou, această măsură este luată pentru ”prevenirea riscului de confruntare”, explică decretul, amintind totodată că ”ameninţarea teroristă rămâne la un nivel ridicat în Franţa”.

Înainte de această întâlnire de marţi, în ultima etapă din faza grupelor Ligii Campionilor, nici Olympique de Marseille, nici Tottenham nu au încă garantată calificarea în optimile de finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri