Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Fanii lui Dinamo au scăpat pentru moment de emoţii! Duşan Uhrin Jr. a semnat. Update

Dinamo Publicat pe 12 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20634897/2/uhrin-semneaaz.jpg

UPDATE: În cele din urmă, Duşan Uhrin Jr. a acceptat să semneze contractul cu Dinamo, conform anunţului oficial al ”câinilor”. 

”A semnat Uhrin! Antrenorul principal Duşan Uhrin a semnat în urmă cu câteva momente contractul cu Dinamo Bucureşti, la sediul clubului, alături de administratorul special Iuliu Mureşan. Împreuna salvăm Dinamo!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Dinamo. 

Ştirea iniţială: Duşan Uhrin Jr. continuă să îi ţină în suspans pe fanii lui Dinamo: ”Nu am semnat încă!”

Tehnicianul Duşan Uhrin a declarat, sâmbătă, că încă nu a semnat contractul cu Dinamo, dar va face acest lucru în cursul zilei de sâmbătă. Uhrin le-a transmis suporterilor că va face totul pentru a salva Dinamo de la retrogradare.

"Nu am semnat încă, dar voi semna după conferinţa de presă. Am negociat multe zile începând de miercuri până în această dimineaţă. Nu sunt probleme cu banii. Nu vreau să vorbesc despre contractul meu. Sunt nişte discuţii între mine şi club. Sunt pentru a treia oară la Dinamo, de fiecare dată când revin echipa este într-o situaţie dificilă. Încerc mereu să fac tot ce pot să salvez Dinamo.
 
De fiecare dată a fost greu şi au fost probleme. Situaţia este asemănătoare şi acum şi încerc să fac tot ce ţine de mine să salvez echipa. Am văzut că sunt mulţi jucători noi, nu îi cunosc pe toţi, sunt câţiva care au mai rămas de data trecută. Toţi suporterii trebuie să ştie că voi da totul să salvez clubul Dinamo. Îmi aduc aminte că situaţia din ultimul mandat a fost asemănătoare. Am salvat clubul de la retrogradare.
 
Acum se vorbeşte din nou despre salvarea de la retrogradare, să ajungem la baraj. Am văzut că are probleme Gaz Metan Mediaş, dar nu trebuie să ne uităm la alte echipe. Va fi foarte greu la baraj, vom juca cu nişte echipe foarte bune din Liga 2, avem şi jucători accidentaţi. Şi data trecută am nevoie de timp să îmbunătăţesc echipa, dar acest timp nu există şi trebuie să fac tot ce e posibil.
 
Tot ce vreau să le spun suporterilor este că voi da totul să salvez echipa şi să ne salvăm de la retrogradare.", a declarat Duşan Uhrin jr., într-o conferinţă de presă.

Uhrin şi-a amintit că Gabriel Torje, prezent la conferinţa de presă, a fost primul transfer făcut de el la Poli Timişoara.

El a menţionat că nu va sta pe bancă la meciul cu Rapid, de duminică, de la ora 20:30, din prima etapă a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Duşan Uhrin a mai antrenat de două ori Dinamo Bucureşti în carieră, în sezonul competiţional 2019-2020 (23 de meciuri, 9 victorii, patru remize, 10 înfrângeri) şi anul trecut, când a terminat campionatul pe locul 5 în play-out (9 partide, 5 victorii, două remize, două eşecuri), cifre în Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele