adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Fanii lui Dinamo iau atitudine împotriva lui Cortacero! “Avem un patron care nu e patron. Ne-au minţit urât”

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 26 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19564857/1/cor.jpg

Situaţie explozivă la Dinamo! Fanii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ se revoltă faţă de investitorii spanioli, care nu au făcut infuzia de capital promisă. PCH îl pune la zid pe Pablo Cortacero, acuzat că a minţit în privinţa investiţiilor.

Impasul financiar de la Dinamo nu a fost rezolvat, iar fotbaliştii au în continuare restanţe salariale. Deşi au adus jucători pe contracte mari, investitorii spanioli nu au virat sumele de bani promise.

PCH susţine că Pablo Cortacero i-a minţit pe fani, iar acum10 zile trebuia să vireze 800.000 de euro în contul clubului Dinamo.

Minciuna ne provoacă mai multă suferinţă decât rezultatele proaste din ultimele etape. Avem un patron care nu e patron. El este doar reprezentantul unor investitori pe care nu avem voie să-i cunoaştem, care fac parte dintr-un fond de investiţii care nu este fond de investiţii.

Avem nişte investitori care ne-au spus că au trimis în urmă cu 10 zile 800.000€ care nu au ajuns niciodată. Avem nişte conducători care îi ignoră în totalitate pe suporteri, au alergie la toate iniţiativele lor.

Am fost întrebaţi dacă suntem de acord cu modul în care comunică Pablo Cortacero. Nu credem că este un mod profesionist de a ţine legătura cu publicul şi cu presa. Acelaşi lucru îl făcea şi indianul care venise să preia Dinamo în 2016.

Vom rămâne rezervaţi atâta timp cât mai există o minimă speranţă. Dacă lucrurile se vor complica şi mai mult, cei vinovaţi ar fi cei mai bucuroşi să fie atacaţi de către noi, ca să aibă pe cine să dea vina pentru o eventuală dezertare. Deşi ne-au minţit urât, nu trebuie să ne ridicăm împotriva lor. Dar avem datoria ca vouă să vă spunem adevărul şi obligaţia de a pretinde de la cei ce conduc Dinamo să ne spună adevărul”, este mesajul PCH, postat pe Facebook.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19564857/2/pch.jpg

Dinamo are patru înfrângeri consecutive în Liga 1 şi a ajuns pe locul 14 în clasament.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele