Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Fanii Rapidului nu au putut suporta eliminarea din grupele Cupei României! Ultraşii şi-au taxat dur favoriţii

Rapid Publicat pe 6 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21412996/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-cupa-romaniei-betano-6-12-2023.jpg

Remiza albă dintre Rapid şi CFR Cluj, care a condus la eliminarea giuleştenilor din Cupa României, încă din faza grupelor, nu a fost deloc digerată uşor de fanii ”alb-vişiniilor”.

Ultraşii prezenţi la meci au fost vehemenţi împotriva elevilor lui Cristiano Bergodi, scandând mesaje dure la adresa acestora cum ar fi: ”Ruşine să vă fie!” şi ”Peluza noastră nu tolerează mercenarii!”.

”E normal să ne critice fanii. E dreptul lor. Am declarat că vrem Cupa, dar nu ne-am calificat”, a fost reacţia sinceră a fundaşului Paul Iacob, la interviul de la finalul jocului.

6.000 de suporteri rapidişti au fost prezenţi la Rapid – CFR Cluj, scor 0-0, partidă contând pentru ultima etapă din grupele Cupei României.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele