Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Fanii sunt îngrijoraţi de soarta lui Chelsea: ”Suporterii trebuie să fie implicaţi în orice discuţie cu privire la impactul asupra clubului”

Chelsea Publicat pe 10 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20632590/1/chelsea-a.jpg

Chelsea's Supporters' Trust (CST), principala asociaţie a suporterilor clubului Chelsea, şi-a exprimat îngrijorarea după sancţiunile dictate de guvernul britanic patronului Roman Abramovici, care afectează şi echipa din Premier League, şi a cerut să fie consultaţi cu privire la viitorul grupării, informează mirror.co.uk.

"CST ia act cu îngrijorare de comunicatul guvernului cu privire la proprietar. Suporterii TREBUIE să fie implicaţi în orice discuţie cu privire la impactul continuu asupra clubului şi asupra bazei sale globale de fani. CST imploră guvernul să desfăşoare un proces rapid pentru a minimiza incertitudinea cu privire la viitorul clubului Chelsea, pentru suporteri şi pentru ca suporterii să primească o acţiune de aur ca parte a vânzării clubului”, se arată în comunicatul clubului.

Marea Britanie l-a adăugat pe oligarhul rus Roman Abramovici, proprietarul clubului de fotbal Chelsea, pe lista de persoanelor sancţionate, în urma invadării Ucrainei de către Rusia.

Guvernul britanic a anunţat că a adăugat încă şapte oligarhi şi politicieni, inclusiv pe Abramovici, pe lista persoanelor supuse sancţiunilor.

Noile sancţiuni îi vor îngheţa activele şi îi vor interzice "tranzacţiile cu persoane fizice şi companii din Regatul Unit”, a precizat, joi, Biroul pentru Externe, Commonwealth şi Dezvoltare al Marii Britanii, într-un comunicat. De asemenea, miliardarul se va confrunta cu o interdicţie de călătorie care îi va interzice intrarea în Marea Britanie.

Sancţiunile afectează şi gruparea Chelsea. Clubului urmează să i se elibereze o "licenţă specială", care îi va permite echipei să joace partidele, "personalul să fie plătit şi deţinătorii de bilete existenţi să participe la meciuri”, potrivit secretarului de stat al Regatului Unit pentru Digital, Cultură, Media şi Sport, Nadine Dorries.

Măsurile prevăd că gruparea nu va mai avea voie să vândă bilete şi produse ale clubului şi numai deţinătorii de abonamente şi/sau bilete deja vândute vor putea participa la meciuri.

"Sancţiunile de astăzi au, evident, un impact direct asupra clubului Chelsea şi fanilor săi. Am muncit din greu pentru a ne asigura că gruparea şi fotbalul naţional nu sunt afectate inutil de aceste sancţiuni importante. Pentru a ne asigura că echipa poate continua să evolueze şi să funcţioneze, eliberăm o licenţă specială care îi va permite respectarea programării în competiţii, personalului să fie plătit şi deţinătorilor de bilete existenţi să participe la meciuri, în timp ce, în mod esenţial, îl privăm pe Abramovici de a beneficia de proprietatea sa asupra clubului.

Ştiu că acest lucru aduce o oarecare incertitudine, dar guvernul va lucra cu liga şi cluburile pentru ca fotbalul să continue, asigurându-ne în acelaşi timp că sancţiunile vor atinge ţintele intenţionate. Cluburile de fotbal sunt bunuri culturale şi fundamentul comunităţilor noastre. Ne angajăm să le protejăm", a spus Nadine Dorries, pe Twitter.

Considerat un apropiat al lui Vladimir Putin, Avramavici nu a apărut, în mod surprinzător, pe primele liste ale persoanelor sancţionate de SUA, Marea Britanie şi Uniunea Europeană.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele