Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Fanii Universităţii Craiova boicotează meciul de Cupă cu FC Argeş. ”Să lase sectorul oaspeţi gol”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20942230/1/fani-cra.jpg

Faza grupelor de Cupa României se încheie în această săptămână, când va avea loc a treia etapă, ultima, şi se vor decide calificatele în fazele eliminatorii. Cele mai importante meciuri vor fi LIVE pe programele Prima Sport, dar şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Fanii Universităţii Craiova din ”Peluza Nord” au anunţat că boicotează partida de la Piteşti, contra celor de la FC Argeş. Aceştia sunt supăraţi pe formatul actual şi anunţă că vor participa în Cupă doar când se va reveni la sistemul eliminatoriu.

 

”Miercuri, 07.12.2022, Universitatea Craiova joacă în Trivale, într-un format al Cupei Romaniei pe care îl considerăm absurd. Peluza Nord Craiova nu se va prezenta nici la acest meci, aşa cum a procedat şi la precedentele două, în semn de protest faţă de formatul impus de FRF acestei competiţii de tradiţie.

Vom participa la meciurile din Cupa Romaniei doar după aceste faze ale grupelor, atunci când competiţia va reveni la normal, adică în fazele eliminatorii, urmând să procedam la fel şi în sezonul viitor, dacă FRF menţine bazaconia.

Dacă vom fi prezenţi vreodată în faza grupelor în Cupa Romaniei, va fi atunci când vom considera că Ştiinţa are nevoie de noi împotriva unor rivali, aşa cum am făcut şi cu echipa a II-a în 2018. Rugăm suporterii Ştiintei să lase sectorul oaspeţi gol şi pe stadionul Nicolae Dobrin, aşa cum va face Peluza Nord. Îi îndemnăm însă pe toţi să vină luni, 12.12.2022, la Mioveni, pentru a o readuce împreună pe Ştiinţa pe drumul victoriilor şi al speranţelor!”
este comunicatul fanilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri