Ultima oră
Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga Nu e Rapid! Marius Şumudică are pe masă o ofertă de neratat din Superliga
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”

"Faptul că Mircea Lucescu l-a adus reprezintă o garanţie”. Daniel Pancu, impresionat de brazilianul pe care CFR aproape l-a acontat

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20410373/1/ff.jpg

Dan Petrescu şi CFR Cluj sunt aproape de momentul în care vor rezolva problemele din linia ofensivă. Campioana e la un pas să-l transfere pe Facundo Ferreyra (30 de ani), fotbalist cu un CV impresionant pentru campionatul românesc.

Conform ProSport, argentinianul va ajunge în cursul acestei zile la Cluj pentru a pune la punct ultimele detalii contractuale ale înţelegerii cu clubul patronat de Neluţu Varga, iar aducerea sa reprezintă o adevărată lovitură în mercato.

Daniel Pancu crede că brazilianul va impresiona în tricoul campioanei României, faptul că a fost remarcat în trecut de Mircea Lucescu şi adus în Ucraina reprezintă cea mai bună recomandare, în viziunea fostului atacant.

"Faptul că Mircea Lucescu l-a adus în Ucraina reprezintă o garanţie că este un jucător foarte bun. Va fi ca în cazul lui Baptista, care a fost adus ca un trofeu, ci dacă va veni, va juca fotbal. Un jucător foarte, foarte bun. Nu cred că a mai venit un jucător de asemenea valoarea în România. Aici vine să joace fotbal, e clar", a spus Pancu, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele