Ultima oră
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open

"Fără investiţii nu se poate!" VIDEO | Negoiţă anunţă că se retrage de la Dinamo, foştii jucători reacţionează

Superliga Publicat pe 4 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19325066/1/4-dinamo.jpg


Campion de două ori cu Dinamo la începutul anilor 2000, Giani Kiriţă deplânge situaţia în care a ajuns echipa sa de suflet. În ultimele trei sezoane, câinii au ratat de fiecare dată play-off-ul.

În plină pandemie, Ionuţ Negoiţă încă speră că va găsi un investitor străin care să-i cumpere acţiunile. Până atunci,  finanţatorul alb-roşilor le-a redus salariile jucătorilor şi staff-ului tehnic.

"Gândiţi-vă că Dinamo este în situaţia asta de opt ani, iar ultimii trei au fost dezastruoşi. Sunt mai multe probleme de care Dinamo se loveşte la ora actuală, dar în principal este lipsa investiţiei la nivel de jucător. E foarte greu să urci aşa cu Dinamo acolo unde ţi-ai propus.

Orice investitor este binevenit, dar să fie oficial. Nu din zvonuri sau din a
uzite", spune Kiriţă.

Şi Lucian Goian este de aceeaşi părere: "Atâta timp cât nu se va schimba ceva în strategia clubului, atâta timp cât nu va veni un investitor care să poată să se ridice la nivelul celorlalte echipe... CFR, FCSB, Craiova... Nu poţi să te baţi la primele locuri".

În condiţiile actuale, fostul internaţional Viorel Moldovan îi dă şanse mici lui Negoiţă să găsească un cumpărător pentru Dinamo: "Economia va fi pe butuci şi nu ştiu dacă va fi cineva interesat să investească în fotbal".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele