Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Fără VAR la partida din SuperLigă! Reacţia FRF

UTA Arad Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20991357/1/fc-ucraiova-uta.png

FC U Craiova - UTA Arad, partidă transmisă în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, nu a beneficiat de VAR! Federaţia Română de Fotbal a venit cu informaţii abia după startul confruntării, aproape de pauză, precizând motivul care a dus la o astfel de situaţie.

Conform comunicatului emis de FRF, se pare că problemele au venit ca urmare a unor defecţiuni la instalaţia electrică de pe Stadionul ”Ion Oblemenco”. Astfel, pentru a nu fi probleme de altă natură, pentru a nu duce la o altă situaţie mai gravă, s-a decis să nu se asume vreun risc, iar confruntarea s-a disputat fără VAR!

Având în vedere informaţiile din mass-media referitoare la sistemul VAR la meciul FC U Craiova 1948 – UTA Arad, echipa de implementare VAR în România face următoarele precizări

o Partida din etapa a 22-a a Ligii 1 se dispută fără sistemul VAR din cauza unei probleme tehnice la instalaţia electrică.

o Cele două maşini, carul de producţie TV şi maşina VAR, nu pot fi conectate la aceeaşi reţea electrică, aşa cum este necesar pentru ca sistemul VAR să funcţioneze.

o În eventualitatea în care acest lucru s-ar fi făcut, ar fi existat riscuri mari de supraîncărcare electrică, ceea ce ar fi dus la defecţiunea echipamentului, dar şi de electrocutare pentru responsabilii de partea tehnică.

o Problema nu este una nouă şi a fost semnalată şi în trecut de echipa de implementare VAR administratorului de la stadionul „Ion Oblemenco”, dar situaţia nu s-a modificat.

o Totodată, precizăm că cele două maşini, carul de producţie TV şi maşina VAR, sunt compatibile şi au existat în trecut mai multe meciuri, pe alte stadioane, la care cele două vehicule au fost prezente şi sistemul VAR a funcţionat”, a anunţat FRF în comunicat.

Szabolcs Kovacs a fost delegat al meciului FC U Craiova - UTA Arad.

FC U Craiova – UTA, 1-1

Echipa FC U Craiova a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, cu formaţia arădeană UTA, scor 1-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 22-a din Superligă şi nu a beneficiat de VAR.

Gazdele au deschis scorul în minutul 22, prin Baeten, care a împins în plasă un balon trimis de Bauza. Postolachi a egalat pentru arădeni în minutul 72, când a primit de la Ubbink şi l-a învins pe Gurău cu un şut de la marginea careului.

Partida de la Craiova nu a beneficiat de sistemul VAR, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia electrică. A fost al 12-lea meci consecutiv fără victorie pentru UTA Arad, care are 20 de puncte şi este pe locul 15. FC U Craiova este pe poziţia a 10-a, cu 24 de puncte.

  • FC U CRAIOVA: Gurău - Negru, Duarte, Paramatti- Huyghebaert - Asamoah, Albu - Baeten, Bauza, Bahassa (Mascarenhas 87) - Chiţu (G. Ganea 73). ANTRENOR: Nicolo Napoli
  • UTA: F.Iacob - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu (Chindriş 46) – Cascini (Anton 65), Ubbink, Batha – Stahl (Postolachi 57), Keşeru (Miloevic 65), Pop (Şteaua 85). ANTRENOR: Laszlo Balint

Golurile marcate în FC U Craiova - UTA 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele