Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Farul a dat lovitura! Gică Hagi a transferat doi fotbalişti din SuperLigă, Rivaldinho şi Nicolae Carnat

Superliga Publicat pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21117409/2/gica-hagi-rapid-11.jpg

UPDATE: Farul a anunţat aducerea lui Rivaldinho, dar, în acelaşi timp a făcut publică şi o altă achiziţie, a lui Nicolae Carnat. Cei doi au semnat pe trei ani cu proaspăta campioană a României.

Farul Constanţa a perfectat primele transferuri înaintea următorului sezon din Superligă.

Atacanţii Rivaldinho şi Nicolae Carnat au semnat contracte valabile pentru următorii 3 ani cu formaţia noastră.

Ambii au mai evoluat în trecut pentru clubul nostru, Rivaldinho în perioada ianuarie 2019 - august 2020, când a marcat 15 goluri în 43 de meciuri, în timp ce Nicolae Carnat este un produs al Academiei Hagi.

Bine aţi venit şi mult succes în tricoul alb-albastru !”, a anunţat Farul.


Informaţiile iniţiale 

Rivaldinho (28 de ani), plecat recent de la Universitatea Craiova, zilele trecute, înainte ca sezonul de SuperLiga României să se termine, îşi doreşte să continue în ţara noastră! Brazilianul analizează situaţia şi va decide cum va decurge din această vară cariera lui, dar ia în calcul, în mod cert, să rămână în România.

UPDATE: Conform ultimelor informaţii, Rivaldinho va semna cu formaţia lui Gică Hagi, Farul, înaintea întâlnirii cu FCSB, de duminică, de la ora 21:00, LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Atacantul brazilian a fost convins să îşi dea acordul pentru trecerea la Farul pentru un salariu de 10.000 de euro pe lună, conform Play Sport.

Rivaldinho va semna, se pare, pe doi ani, dar va exista în înţelegere şi o clauză care precizează prelungirea pe încă un sezon.


UPDATE: Mihai Rotaru, acţionar al clubului din Bănie, a vorbit despre plecarea brazilianului. A declarat că rezilierea s-a produs din dorinţa acestuia, care a vrut să meargă la o formaţie la care să poată juca mai mult. 

Rivaldinho este un băiat extraordinar şi nu este o placă pe care o spun acum pentru că a plecat un jucător. Rivaldinho mi-a transmis, nu am avut timp să mă văd cu el la momentul respectiv, că mă roagă să mă văd cu el pentru că el nu are nimic de reproşat nici antrenorului, nici clubului, doar că îşi doreşte să joace mai mult şi nu poate să impună chestia asta.

Este un tip extrem de ambiţios cu o mentalitate din neam. Se antrenează extraordinar ca dovadă cred că îl va lua Gică Hagi, îl va ajuta. Într-adevăr, el era a treia opţiune la momentul respectiv din ceea ce s-a întâmplat pe teren în sensul în care au jucat Markovic sau Elvir Koljic”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik.


Chiar fiul marelui Rivaldo a recunoscut faptul că se gândeşte să caute un alt angajament în SuperLigă, dar aşteaptă oferte, să vadă ce propuneri apar. Vrea să joace în cupele europene, acesta e visul lui, dorind chiar o înţelegere cu una din formaţiile de play-off.

Până atunci, Rivaldinho se bucură de vacanţă. ”Este o variantă pentru că îmi place foarte mult SuperLiga, ştiu limba şi familia mea se simte foarte bine aici în România. Încă nu m-am hotărât şi nu vreau să mă gândesc, echipele din România sunt într-un moment foarte important şi vom vedea.

Mai am şapte, zece ani din carieră şi vreau să ajung în grupele din Europa precum Champions League, Europa League sau Conference League. Este un vis şi un obiectiv pe care îl am de când am început să joc fotbal”, a spus Rivaldinho pentru Fanatik.

Rivaldinho a schimbat câteva echipe în România: Dinamo, Viitorul, U. Craiova 

Universitatea Craiova a luat o decizie radicală după partida cu FCSB, scor 1-2, care a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro! Oltenii au decis să renunţe la un fotbalist, la 3 mai, anunţând despărţirea de brazilianul Rivaldinho (28 de ani), fiul lui Rivaldo.

Cotat acum la 500.000 de euro, Rivaldinho a venit prima dată în campionatul României în 2017, la Dinamo, iar ulterior a îmbrăcat şi tricoul celor de la Farul. Brazilianul a îmbrăcat înaintea venirii la Universitatea Craiova tricoul formaţiei KS Cracovia, grupare la care a reuşit să câştige Cupa şi Supercupa Poloniei.

De asemenea, brazilianul are trofee câştigate şi în România: Cupa Ligii cu Dinamo şi Cupa României cu Viitorul. Pentru U. Craiova a bifat 27 de meciuri, a marcat un gol şi a oferit trei pase decisive.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele