Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Farul, acuzat de un jucător cu 149 de meciuri în Casa Liga 1: "Nu m-au respectat! am depus memoriu pentru ei şi mi-au făcut asta"

Farul Constanta Publicat pe 13 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20635781/1/nc.jpg


Nasser Chamed, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 28 de ani rămas liber de contract după despărţirea de Gaz Metan Mediaş, e foarte dezamăgit de tratamentul pe care l-a primit din partea celor de la Farul, club cu care ar fi trebuit să semneze în urmă cu câteva zile.
 
În momentul în care situaţia financiară de la Mediaş a devenit critică, Chamed şi-a depus memoriu pentru a deveni liber, iar decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF a venit pe 9 martie. În paralel, fotbalistul din Insulele Comore negociase cu oamenii din conducerea clubului constănţean pentru a ajunge sub comanda lui Hagi, iar aceştia i-au promis că înţelegerea se va semna. 
 
Doar că, pe ultima sută de metri, Farul s-a răzgândit şi l-a lăsat pe Chamed fără echipă:
 
"Farul nu m-a respectat, am primit ieri un mesaj de la directorul sportiv, Zoltan Iasko, şi mi-a spus că nu mai fac transferuri până la vară. Este incredibil, am depus memoriu pentru Farul şi ei mi-au făcut asta. Joi am fost până la Cluj să vorbim cu ei şi mi-au zis că duminică semnăm, acum nimic. 
 
Sunt foarte dezamagit, după meciul cu CFR Cluj am găsit un acord cu Farul, acum nu pot să joc, nu primesc salariu, nimic, asta e. Nu cred că plec acasă, sunt extrem de dezamăgit de Farul. Am crezut că acolo sunt oameni serioşi, dar din păcate nu este aşa", a declarat mijlocaşul, pentru gazişti.ro.
 
Născut în Franţa, la Lyon, Chamed are 22 de selecţii în naţionala din Comore şi a ajuns în România ân 2017, când Gaz Metan l-a luat de la Nimes Olympique. În acest sezon a strâns 27 de meciuri şi un gol în 1.257 de minute, iar în total are 149 de meciuri, 11 goluri şi 12 pase decisive în tricoul medieşenilor.
 
300.000 de euro e cota de piaţă a lui Chamed, conform Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele