Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Farul Constanţa va juca şase meciuri amicale înaintea începerii noului sezon

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 8 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20734093/1/far.jpg

Farul Constanţa şi-a stabilit şi programul meciurilor de verificare până la începerea noului sezon.

Astfel, în perioada 26 iunie - 6 iulie, în cadrul stagiului de la Poiana Braşov, "marinarii" vor disputa cinci jocuri amicale, pentru ca înaintea primei etape să fie programat la Baza AGH un nou meci de pregătire.

Programul partidelor amicale:

  • 29 iunie: Farul - FC Braşov
  • 29 iunie: Farul - CS Mioveni
  • 2 iulie: Farul - Csikszereda
  • 2 iulie: Farul - Chindia Târgovişte
  • 6 iulie: Petrolul - Farul (Ilie Oană, Ploieşti)
  • 8 iulie: Farul - CSA Steaua (baza AGH)

Aşa cum a fost anunţat anterior, lotul se va reuni pe 15 iunie, iar pe 16 iunie va fi efectuată vizita medicală, urmată şi de primul antrenament. Echipa va rămâne în pregătire la Baza Sportivă AGH până la 25 iunie inclusiv.

Sezonul 2022-2023 al Ligii 1 va începe pe 16 iulie şi va fi în direct pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele